Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

ΠΑΕ Χανιά: Συνάντηση στο δημαρχείο για τις θύρες των Περιβολίων

Συνάντηση επίκειται την ερχόμενη Τετάρτη (26/7) στο δημαρχείο Χανίων, με θέμα το άνοιγμα των θυρών 3 και 4 στα Περιβόλια.

Η συνάντηση θα γίνει μεταξύ του δημάρχου Παναγιώτη Σημανδηράκη, του προέδρου των Χανίων Αντώνη Ροκάκη, ενώ παρόντες θα είναι και οι οργανωμένοι των Χανίων (Χανιά Θύρα 4).

Οι ίδιοι με ανακοίνωσή τους ενημερώνουν για τη συνάντηση:

Τετάρτη 26/7 μαζευόμαστε όλοι στο δημαρχείο Χανίων στίς 2 η ώρα.➖➖

Θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με τον πρόεδρο τής ομάδας και τον δήμαρχο τής πόλης μας τόν κ. Συμαντιράκη. Τα αιτήματα τα οποία θα αναφερθούμε και οι λόγοι τής συνάντησης – συζήτησης ειναι οι εξής…

🔵—Άμεση επαναλειτουργία τών θυρών 3-4 έπειτα απο την ανάλογη λήψη μέτρων ασφαλείας εκ τών προτέρων για την σίγουρη και άνετη διεξαγωγή αγώνων με παρόντα κόσμο στα καθίσματα τους.

🔵—Αδεία απο την δημόσια αρχή για να γίνουν Γκράφιτι και ζωγραφιές εντός του αγωνιστικού χώρου και γύρω από το γήπεδο ομορφαίνοντας την ατμόσφαιρα του σπιτιού μάς.

Μέσα στα αιτήματα μας είναι και ένα πολυ σημαντικό ζήτημα το οποίο θα συζητηθεί από κοντά χωρίς να αναφέρουμε περαιτέρω πληροφορίες.

Αρχίζουμε να μαζευόμαστε από τις 13:30 το μεσημέρι φοράμε όλοι ρούχα τών Χανίων και της ομάδας και φέρνουμε όσους φίλους και φίλες μπορούμε… θέλουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται να καταφέρουμε τα αιτήματα μας να γίνουν άμεσα δεκτά.

ΧΑΝΙΑ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΓΆΠΗ ΓΙΑ ΤΉΝ ΠΌΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΌΣ ΤΟΠΙΚΙΣΜΌΣ!!!! ΘΥΡΑ 4 ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΕΝΙΆ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *