Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

ΠΑΕ Χανιά: Θα αλλάξει το “στάτους” αν κερδίσει τα δύο επόμενα

Σταθερά καλή θα χαρακτήριζε κανείς την πορεία των Χανίων στο φετινό πρωτάθλημα.

Μια ομάδα που μπορεί να έχει απώλειες, λόγω ισοπαλιών, αλλά την ίδια στιγμή, δε χάνει εύκολα, έχοντας μόλις δύο ήττες. Η δουλειά που γίνεται , φαίνεται και αποδίδει συν τω χρόνω…

Πριν μια εβδομάδα, λέγαμε στη στήλη μας εδώ στο mirrorsports.gr, ότι είναι “κομβικής σημασίας” τα επόμενα τρία ματς για τα Χανιά.

Το πρώτο, χτες, απέναντι στο Αιγάλω κερδίθηκε με “επαγγελματικό τρόπο” όπως είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος και τα επόμενα δύο που ακολουθούν με Ηρόδοτο την Τετάρτη (16/2) και Λεβαδειακό την Κυριακή (20/2) θα σηματοδοτήσουν πολλά!

Τα Χανιά με τους 27 βαθμούς έχουν μια απόσταση 8 βαθμών από την κορυφή, είναι στην εξάδα και φυσικά με τη φόρμα που έχουν, αλλά και τις απώλειες που υπάρχουν, ουδείς αμφισβητεί ότι αν συνεχίσουν έτσι δεν θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κάτι πολύ ψηλότερο.

Αν τα Χανιά κερδίσουν τον ανεβασμένο Ηρόδοτο (εκτός) και τον Λεβαδειακό (στα Περιβόλια), υπάρχει κανείς που θα μπορεί πλέον να αμφισβητήσει, ότι αυτή η ομάδα δεν θα μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και θέσεις ανόδου;

Το λέμε για πρώτη φόρα, αλλά καλό είναι να το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας. Την αισιοδοξία μας την παρέχει περισσότερο η εικόνα της ομάδας, παρά το γεγονός ότι βαθμολογικά δεν είναι μακριά από τις πρώτες θέσεις.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος βέβαια, καλά κάνει και κρατά χαμηλού τόνους… Δεν θέλει να αγχώσει τους παίκτες του και το πάει “ήρεμα” το θέμα.

Η ομάδα πάντως βγάζει “υγεία” και αυτό είναι βασικός παράγοντας ότι η συνέχεια θα είναι καλή.

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.