Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

ΠΑΕ Χανιά: Τι γίνεται με τους Βραζιλιάνους

Ο Μασένα έχει αποτελέσει παρελθόν, το θέμα είναι τι γίνεται με τους άλλους δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mirrorsports.gr, οι περιπτώσεις των δύο εναπομείναντων Βραζιλιάνων των Χανίων θα εξεταστούν με διαφορετικό τρόπο.

Εκείνο που διαφαίνεται είναι ότι ο Κάρλος Ντανιέλ αναμένεται να παραμείνει κάτοικος Χανίων, αφενός γιατί αποτελεί επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου, αφετέρου γιατί και ο ίδιος ο Κάρλος νιώθει καλά στα Χανιά, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες προτάσεις ομάδων, τόσο εκτός Κρήτης όσο και εκτός Ελλάδας. Οι πιθανότητες είναι λοιπόν, ο Κάρλος (που ξεκίνησε την καριέρα του στα Χανιά από τον Πανακρωτηριακό και στην Κρήτη από τον ΠΟΑ) να παραμείνει στο νησί.

Η υπόθεση Λούκας Μπραμπίγια, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως, μοιάζει πιο περίπλοκη και πιο δύσκολη. Για διάφορους λόγους οι πιθανότητες παραμονής του είναι, όχι λίγες, τουλάχιστον μοιρασμένες και είναι κάτι βέβαια που θα αποφασιστεί στην εξέλιξη του προγραμματισμού από διοίκηση και προπονητή.

Το βέβαιο είναι ότι ο προγραμματισμός θα ξεκινήσει μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας διοίκησης-Παπαδόπουλου, που ίσως προκύψει και εντός Σαββατοκύριακου.

mirrorsports.gr