Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτες του Πανακρωτηριακού παρολίγον θύματα …ιστορίας προσωπικών διαφορών!

Απίθανα πράγματα το βράδυ της Τρίτη που λίγο έλειψε να …στοιχίσουν σε παίκτες του Πανακρωτηριακού!

Στο επίκεντρο …προσωπικών διαφορών βρέθηκαν παίκτες του Πανακρωτηριακού που γλύτωσαν τα χειρότερα.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Flashnews.gr:

Ένας 25χρονος, υπήκοος Αλβανίας μπήκε “μαινόμενος” με το αυτοκίνητό του σε κατάστημα take away της περιοχής Αρώνι Ακρωτηρίου, για να χτυπήσει έναν 23 χρονο, επίσης υπήκοο Αλβανίας που κάθονταν με την παρέα του στον πάγκο του καταστήματος (που ήταν στην πόρτα της εισόδου).

Τα περίπου 10 άτομα της παρέας έπαθαν πραγματικό “σοκ” βλέποντας ένα αυτοκίνητο να έρχεται προς το μέρος τους, με σχετική ταχύτητα και μάλιστα όλοι σηκώθηκαν για να γλυτώσουν! 

Γλύτωσαν με μερικά τράυματα στα πόδια, γιατί, πρώτον, στην είσοδο υπήρχε σκαλοπάτι και δεύτερον γιατί μπροστά από το κατάστημα ήταν σταματημένα ένα ΙΧ αυτοκίνητο και μια μηχανή που ανέκοψαν την ταχύτητα του, εν λόγω, αυτοκινήτου του 25χρονου.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον 25χρονο, ο οποίος είναι αλήθεια ότι δεν προσπάθησε να διαφύγει.

Επίθεση με λοστό και μαχαίρι!

Το σκηνικό αυτό πάντως ήταν η συνέχεια της πρώτης επίθεσης που είχε προηγηθεί 10 λεπτά νωρίτερα!

Ο 25 χρονος κρατώντας λοστό και μαχαίρι είχε πάει στο ίδιο κατάστημα και στην κυριολεξία, κυνήγησε τον 23 χρονο, απειλώντας τον να τον βλάψει σωματικά. Με την παρέμβαση των υπόλοιπων θαμώνων του καταστήματος αλλά και της ίδιας της παρέας του 23χρονου (τους οποίους επίσης απείλησε), αποφεύχθησαν, προς στιγμήν όπως αποδείχθηκε, τα χειρότερα!

Στη συνέχεια ο 25χρονος επέστρεψε, όπως προαναφέραμε, με το αυτοκίνητό του…

Το επίσης εντυπωσιακό είναι ότι, τόσο ο 23χρονος που στόχευε να χτυπήσει ο 25χρονος, όσο και οι περισσότεροι της παρέας που κάθονταν στον πάγκο του καταστήματος ήταν ποδοσφαιριστές τοπικής ομάδας του Ακρωτηρίου, οι οποίοι μόλις είχαν τελειώσει την προπόνησή τους και κάθονταν εκεί για να ξεκουραστούν και να δροσιστούν. Είχαν “άγιο” όμως όπως οι ίδιοι μονολογούσαν, αμέσως μετά το περιστατικό, ενώ και οι ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι στο κατάστημα (στο οποίο υπήρξαν υλικές ζημιές) βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ…

Η ασφάλεια Χανίων διερευνά τα αίτια του συμβάντος ενώ για τον 25χρονο θα ακολουθηθούν όλες οι νομικές διαδικασίες που απαιτούνται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το τραυματισμένο πόδι ενός από τους θαμώνες…