Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Παίζει η Super League 2! Δεν το επιβεβαίωσε ωστόσο ο Χαρδαλιάς

Πρυτάνευσε η λογική!

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η Σούπερ Λιγκ 2 θα διεξαχθεί κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο (7/8 Νοεμβρίου). Σε αυτό το γεγονός ευνόησαν ότι η Σούπερ λιγκ 2 έχει άμεση επαφή και σχέση με την Σούπερ Λιγκ 1 αλλά και οι διαβεβαιώσεις της Λίγκας προς την κυβέρνηση ότι θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Απομένει η ανακοίνωση της Λίγκας, ενώ επιβεβαιώνεται αυτό που αναφέραμε σε πρωινό ρεπορτάζ, ότι θα ξεκινήσει μόνο η SL2 και όχι η Φούτμπολ Λιγκ.

Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαίωσε ο Νίκςο Χαρδαλιάς την καθιερωμένη ενημέρωση του ΕΟΔΥ την Τρίτη το απόγευμα.

Ο Υπουργός τόνισε: “«Είναι λάθος να πιστεύει ο κόσμος ότι υπάρχει στοχοποίηση. Τα κριτήρια είναι απόλυτα επιδημιολογικά, κάνουμε αυτά που προτείνουν οι ειδικοί. Είμαστε σε φάση πολύ σημαντικών αποφάσεων που αφορούν και τις αθλητικές δραστηριότητες. Δεν στοχοποιούμε καμία κατηγορία. Θέλουμε να προασπίσουμε το σύστημα υγείας, η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις που μπορούν να λειτουργήσουν».

«Στη Super League εφαρμόζονται ευρωπαϊκά πρωτόκολλα με μοριακά τεστ ανά εβδομάδα. Είμαστε ανοιχτοί να μιλήσουμε και για τις άλλες κατηγορίες, αλλά χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις στη δημόσια υγεία. Θέλουμε τα ίδια πρωτόκολλα με τη Super League 1, με τεστ μοριακού ελέγχου. Έχω υπηρετήσει τον αθλητισμό. Δεν μπορώ να ακούω πως μέσα σε ένα μήνα θα καταρρεύσουν όλα. Πρέπει να λάβουμε αποφάσεις για να μην φτάσουμε σε εκατόμβες νεκρών».