Κατηγορίες
Υποδομές IN THE SPOTLIGHT Παλαιόχωρα Τοπικό

Παλαιόχωρα: H ικανοποίηση για τα παιδιά που πρωταγωνιστούν στις μεικτές

Απόλυτη ικανοποίηση στην ομάδα της Παλαιόχωρας για τη συμμετοχή παικτών της στις Μεικτές Χανίων και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μάλιστα, η Παλαιόχωρα εξέδωσε ανακοίνωση ικανοποίησης και δικαίωσης για αυτό το ζήτημα. Μη λησμονούμε επίσης, ότι ο “εκλέκτορας” των μεικτών Τάκης Διακάκης είχε δουλέψει με τα παιδιά από την Παλαιόχωρα, μαζί με τους συνεργάτες του, όταν ο ίδιος ήταν προπονητής στην ομάδα του Σελίνου.

Η ανακοίνωση της Παλαιόχωρας:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας αισθάνεται ικανοποίηση και δικαίωση για την προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια έτσι ώστε το Χανιώτικο ποδόσφαιρο να κάνει βήματα μπροστά,συμμετέχοντας στις μεικτές ομάδες του νομού μας με 4 παιδιά:

Κουφάκης Παναγιώτης, Κοσμάς Νίκος ο οποίος είναι και αρχηγός της ομάδας, Κουντουράκης Νίκος για την Κ17 καθώς και Οριγκίτο Γκέρκη για την ομάδα Κ15 ο οποίος είναι και ο αρχηγός την ομάδας.

Πρέπει να αναφερθεί ότι οι Κοσμάς και Κουφάκης ήταν και σκόρερ στον αγώνα με την μεικτή Λασιθίου.Αυτό μας ικανοποιεί και μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας!!!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *