Κατηγορίες
Γ' Εθνική ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παλαιόχωρα – Λουγιάκης: “Καλούμαστε για άλλη μια χρόνια να κάνουμε προγραμματισμό χωρίς γήπεδο” (pics)

“H Παλαιόχωρα δεν υπάρχει στο χάρτη μόνο όταν γεμίζουν οι παραλίες μας, οι ταβέρνες μας και τα ξενοδoχεία μας”.

Το γήπεδο ή καλύτερα… η απουσία γηπέδου αποτελεί τον μεγαλύτερο “βραχνά” της Παλαιόχωρας. Μια ιστορική ομάδα που τα τελευταία χρόνια κάνει αισθητή την παρουσία της και στη Γ’ Εθνική.

Φέτος μάλιστα θα παίξει σε αυτήν για 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια…

Ένα μέλος της διοίκησης, με ζωντανή συμμετοχή στα κοινά της ομάδας (και πρώην παίκτης της) ο Ανδρέας Λουγιάκης, με τον γνωστό “καυστικό” τρόπο του, στη σελίδα του στο Facebook, αναφέρεται σε αυτή την ένδεια γηπέδου, όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και για την περιοχή γενικότερα…

Η ανάρτηση του Ανδρέα Λουγιάκη που συνοδεύεται με φωτογραφίες και που πρέπει να προβληματίσει τους ανθρώπους της περιοχής:

«Ανέβηκε λοιπόν η αγαπημένη μας ομάδα, οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείφτηκαν και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της τεράστιας επιτυχίας.

Γιατί είναι τρομερά δύσκολο να κάνεις πρωταθλητισμό σε τέτοιες συνθήκες.

Προσωπικά νιώθω ελάχιστη χαρά για αυτή την επιτυχία και ο λόγος είναι ότι καλούμαστε για άλλη μια χρόνια να στήσουμε μια ομάδα και να κάνουμε έναν προγραμματισμό, χωρίς γήπεδο, χωρίς μέρος να κάνουμε προπόνηση δίχως να κινδυνεύουμε σωματικά, χωρίς έσοδα, και με βοήθεια μόνο από κάποιους που έτσι κ αλλιώς είναι δίπλα στην ομάδα εδώ και χρόνια…!

Πρέπει να βάλουμε μπροστά για άλλη μια χρόνια την τρέλα μας, την αγάπη για τον τόπο μας και την ομάδα μας, τον προσωπικό χρόνο μας και τα χρήματα μας για να τρέξουμε έναν οργανισμό που αριθμοί τουλάχιστον 100 άτομα σε όλα τα τμήματα του..!

Βρείτε μου όμως έναν λόγο που αξίζει να συνεχίσει κάποιος, όταν η αδιάφορα των δημοτικών αρχών σε θέματα εγκαταστάσεων τα τελευταία 20 χρόνια έχει γίνει πλέον προκλητική..

Και μην μου πείτε για το γήπεδο στην Κάντανο, γιατί οποίος το αποκαλεί στολίδι, είναι τρελός.

Εγκαταλελειμένο πλήρως.

Ας μου απαντήσει κάποιος λογικός άνθρωπος λοιπόν πως γίνεται ο τόπος μας να μην έχει έστω ένα μικρό γήπεδο που να πληροί κάποιες βασικές προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής…!

Πως γίνεται η ποδοσφαιρική μας ομάδα η οποία είναι από τις πιο ιστορικές στον νομό Χανίων, τα τελευταία 15 χρόνια περίπου να φιλοξενείται δεξιά και αριστερά, με μια εξαίρεση 2 χρόνων το 2015 όταν ένας τρελός πήγε και έφτιαξε με δικά του έξοδα, ένα δημοτικό γήπεδο, το οποίο φυσικά αυτή την στιγμή ίσως να είναι το πιο επικίνδυνο γήπεδο σε όλη την Ελλάδα.

Οι φωτογραφίες άλλωστε λένε την αλήθεια..

Προσωπικά αναρωτιέμαι μήπως τελικά δεν μας θέλουν, ίσως και να τους ενοχλούμε πια με την προσπάθεια που καταβάλουμε κάθε χρόνο.

Τουλάχιστον ας μας το πουν.

Να σταματήσουμε και εμείς να οραματιζόμαστε μια ομάδα που μπορεί να επεκταθεί και σε άλλα αθλήματα, στίβος, χάντμπολ, βόλεϊ.

Έρχονται σύλλογοι (φυσικά το επικροτώ και το χαίρομαι) από αλλού και τους αγκαλιάζουν κατευθείαν, και εμάς τόσα χρόνια μας έχουν σε μια γωνιά.

Πότε λοιπόν θα καταλάβουν όλοι όσοι κατέχουν διοικητικές και πολιτικές θέσεις στον τόπο μας ότι η Παλαιόχωρα δεν υπάρχει στο χάρτη μόνο όταν γεμίζουν οι παραλίες μας, οι ταβέρνες μας και τα ξενοδοχεία μας..!

Αλήθεια πότε…;!;!».

Φωτογραφίες

Η ανάρτηση του Ανδρέα Λουγιάκη: