Κατηγορίες
Παλαιόχωρα

Παλαιόχωρα: Ο Φράνκο Σέι αποχαιρετά την Παλαιόχωρα

Την Παλαιόχωρα, με προσωπική του δήλωση αποχαιρετά ο Φράνκο Σέι.

Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε το καλοκαίρι του 2019 στην Παλαιόχωρα με την οποία κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική και φέτος έπαιξε στο διάστημα που είχε πρωτάθλημα, στον κρητικό όμιλο.

Οι εξελίξεις όμως έφεραν έτσι τα πράγματα ώστε να αποτελέσει παρελθόν ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι δοκιμαζόταν στο Αιγάλεω.

Εν τέλει κατέληξε στην ΑΕΠ Κοζάνης με την οποία προπονούνταν το τελευταίο 10ήμερο. Ομάδα που επίσης, όπως και το Αιγάλεω παίζει στην Φούτμπολ Λιγκ, αλλά στον Βόρειο Όμιλο.

Η δήλωση που εστάλη στο mirrorsports.gr:

“Θέλω να ευχαριστήσω την Παλαιόχωρα και ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο, τον πρόεδρο της ομάδας που μου επέτρεψε να γίνω μέλος της ομάδας, τους κυρίους ΣΗΦΗΣ ΔΕΛΑΚΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΡΙΝΤΑΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΓΙΑΚΗΣ. Ήταν πάντα εκεί για να με στηρίξουν από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Ελλάδα. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου ΤΑΚΗ ΔΙΑΚΑΚΗ που ήταν αυτός που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα και με εμπιστεύεται ως παίκτης και κυρίως σε όλους τους συμπαίκτες μου που με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου και σε όλους τους ανθρώπους από την Παλιοχώρα, μια μεγάλη αγκαλιά.

Επίσης τον Fabricio Leonel Poci που μου έδωσε την ευκαιρία να εγγραφώ σε μια επαγγελματική ομάδα και με έφερε στην Ελλάδα για να ξεκινήσω την καριέρα μου“.