Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

Παλαιόχωρα: Τα δεδομένα για τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική

Σε αναμονή της προκήρυξης βρίσκονται στην Παλαιόχωρα.

Έτσι όπως είναι τα πράγματα και με δεδομένο ότι, εν τέλει, θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα ακόμα και εκείνες οι ομάδες που είχαν αρνηθεί, η Παλαιόχωρα αποτελεί το τελευταίο “ερωτηματικό” στον κρητικό όμιλο.

Η τελική απόφαση της Παλαιόχωρας θα ληφθεί όταν δημοσιευτεί η τροποποιημένη προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και το mirrorsports.gr “αλίευσε” τα δεδομένα βάσει των οποίων θα εξαρτηθεί η συμμετοχή της ομάδας του Σελίνου στο πρωτάθλημα.

Η Παλαιόχωρα λοιπόν που έχει πλέον νέο συμβούλιο (θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας) θεωρεί σωστό και δίκαιο (κάτι που θεωρούν όλες οι ομάδες φυσικά) ότι σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, που όπως λένε οι πληροφορίες θα γίνει σε έναν γύρο, το ορθό είναι να μην πέσει καμία ομάδα! Σε αυτή τη λογική η Παλαιόχωρα είναι θετική να παίξει.

Από κει και πέρα, αν δεν υπάρχουν κυρώσεις για τις ομάδες που δεν θα συμμετάσχουν, η Παλαιόχωρα που είχε ρόστερ με πολλούς παίκτες εκτός Κρήτης, δεν θα συμμετάσχει.

Αντίθετα, αν η προκήρυξη αναφέρει ότι θα υπάρξουν κυρώσεις για τις ομάδες που αρνηθούν, αλλά ταυτόχρονα δεν υποβιβαστεί κανείς, τότε η Παλαιόχωρα θα συμμετάσχει με ντόπιους και νεαρούς παίκτες.

Αυτά είναι τα δεδομένα για την ομάδα των Χανίων, συνεπώς αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής που δεν είναι καθόλου σίγουρο αν συνταχθεί και ανακοινωθεί εντός εβδομάδας ή την άλλη εβδομάδα.

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr