Κατηγορίες
Παλαιόχωρα IN THE SPOTLIGHT

Παλαιόχωρα: Το “παλεύουν” με ατομικές προπονήσεις – Διακάκης: “Μας προβληματίζει πολύ αυτή η αβεβαιότητα”

Ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων στην Παλαιόχωρα και …αναμονή μαζί με υπομονή.

Ατομικό πρόγραμμα υπό την καθοδήγηση του γυμναστή Δημήτρη Μούρα ακολουθούν οι παίχτες της Παλαιόχωρας. Οι μόνοι που έχουν μεταβεί στις ιδιαίτερες πατρίδες τους είναι οι Μαυρουδής και Παπαλεξόπουλος, ενώ στην Παλαιόχωρα έχουν παραμείνει οι δύο Αργεντινοί της ομάδας, καθώς και οι Αγγελίδης και Λάλας.

Όπως τονίζει στο mirrorsports.gr, ο προπονητής της Παλαιόχωρας Τάκης Διακάκης: “Σίγουρα μας προβληματίζει πολύ αυτή η αβεβαιότητα γιατί δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα, ώστε οι παίχτες να είναι σε ετοιμότητα αν ξαναρχίσουμε. Θα χρειαστούμε ξανά μια μίνι ομαδική προετοιμασία ενώ θα εγκυμονούν πολλοί τραυματισμοί, αφού ξανά η ομάδα μετά από τόσο κενό θα αναγκαστεί να δίνει συνεχώς αγώνες Κυριακή-Τετάρτη ώστε να βγει σε πέρας το πρωτάθλημα”.

Και προσθέτει: “Ειδικά για ομάδες σαν και μας που έχουμε μικρό ροστερ θα είναι αρκετά επίπονο και τα αποτελέσματα θα καθορίζονται πολύ βάση των απουσιών κάθε ομάδος”.

Μετά το πέρας των περιοριστικών μέτρων και γνωρίζοντας περίπου το “πότε και αν” ξεκινήσει το πρωτάθλημα τότε η ομάδα θα ξεκινήσει την αναζήτηση για την απόκτηση των παιχτών που θα καλύψουν τις θέσεις των Κυριλίδη και Ζιώγα που αποτέλεσαν προ ημερών, παρελθόν.

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr