Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT Παλαιόχωρα

Παλαιόχωρα: Τουλάχιστον ήταν ειλικρινείς…

Η Παλαιόχωρα τελικά ήταν η μοναδική ομάδα που δεν θα συνεχίσει στον “κρητικό όμιλο”.

Ένας “κρητικός όμιλος” που έχει αρκετές πιθανότητες να είναι η πρώτη και τελευταία του φορά, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Αυτό θα φανεί φυσικά…

Η Παλαιόχωρα πάντως ήταν ειλικρινής και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ήταν η μόνη που “εννοούσε” την άρνησή της να μη συμμετάσχει. Για να μην παρεξηγηθούμε όμως, σε καμία περίπτωση δεν είναι κατακριτέα η απόφαση των υπολοίπων “αρνητών” να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Όλοι “ζύγισαν” τις δυνάμεις τους, μελέτησαν τα “συν” και τα “πλην” τους, μέχρι να πάρουν την τελική απόφαση.

Η Παλαιόχωρα που η αλήθεια είναι ότι από την αρχή της χρονιάς, η συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική πέρασε από “σαράντα κύματα”, εν τέλει αποφάσισε να μη συμμετάσχει στη συνέχεια της Γ’ Εθνικής.

Προφανώς οι άνθρωποι της ομάδας δεν μπορούσαν να αντέξουν το οικονομικό βάρος, αφού ήδη είχαν βγει “νοκ άουτ” από το τελευταίο, καθοριστικό χτύπημα του lockdown που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Μια ομάδα που, σε ό,τι αφορά τους βασικούς της παίκτες, είχε ρόστερ παικτών εκτός Χανίων και Κρήτης, συνεπώς πολλά έξοδα…

Στην Παλαιόχωρα τα έβαλαν κάτω και μολονότι είναι πεισματάρηδες, είδαν ότι τα …κουκιά δεν βγαίνουν…

Νομίζω ότι περισσότερο ειλικρίνεια καταδεικνύει η χτεσινή ανακοίνωση της ομάδας, παρά δειλία. Ίσως στην Παλαιόχωρα είδαν κατάματα την πραγματικότητα, θέτοντας τους πραγματικούς στόχους. Δηλαδή γήπεδο, ενασχόληση με άλλα αθλήματα και επιπλέον, βάρος στις υποδομές που λείπουν από την περιοχή.

Σε αυτές τις περιπτώσεις το πάθημα γίνεται μάθημα και στην Παλαιόχωρα πιθανόν και να έμαθαν…

Όπως μάλιστα καταλήγει η ανακοίνωση, Η πορεία θα δείξει εάν πράξαμε καλώς”.

Συμφωνούμε και περιμένουμε…

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr