Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Παλτόγλου: “Από τα φαβορί για άνοδο τα Χανιά”

Τι είπε ο μεγαλομέτοχος του Αιγάλεω.

Η γρήγορη παραμονή είναι ο βασικός στόχος του Αιγάλεω στην φετινή Super League 2, όπως ανέφερε και στο περιθώριο του αγιασμού ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων», Άρης Παλτόγλου.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά του Αιγάλεω έχει ως εξής: «Στο περιθώριο του αγιασμού του ποδοσφαιρικού τμήματος και λίγα 24ωρα πριν την σέντρα της Betsson Super League 2, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, Άρης Παλτόγλου, αναφέρθηκε για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε η ομάδα, αλλά και τους στόχους της φετινής χρονιάς,.

Ο ισχυρός άνδρας του City σχολιάζοντας την έναρξη του πρωταθλήματος υπογράμμισε «Ξεκινάμε πρώτα ο Θεός το Σαββατοκύριακο με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Με μια ομάδα που είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης για άνοδο, τα Χανιά. Έχουμε φτιάξει μια νεανική ομάδα. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. 

Ο στόχος μας είναι μια γρήγορη παραμονή αυτή τη στιγμή. Λείπουμε πολλά χρόνια απ’ αυτή την κατηγορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα νέα παιδιά χρειάζονται την στήριξη του κόσμου και ότι όλα τα παιχνίδια θα τα παλεύουνε σα λιοντάρια μέχρι το 90΄ θα παίζουνε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Παιχνίδι με παιχνίδι και όσο πιο ψηλά μπορούμε να φθάσουμε. Γρήγορη παραμονή. Τίποτα άλλο.

Προηγήθηκαν πολλά πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Όλοι γνωρίζουν ότι αδικηθήκαμε στο θέμα της αδειοδότησης. Η πορεία στο τέλος μας δικαίωσε κατά το ήμισυ. Εμεί προχωράμε. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, χωρίς έσοδα, χωρίς τίποτα».