Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Γ' Εθνική ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πανακρωτηριακός: Εκτός απροόπτου… επιστρέφει στο τοπικό

Οδεύει για τοπικό ο Πανακρωτηριακός.

Ειλημμένη μοιάζει η απόφαση της υπάρχουσας διοίκησης του Πανακρωτηριακού να επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα, μετά και την προ ημερών αποχώρηση του Μανώλη Σβουράκη από τα “κοινά” της ομάδα.

Χτες το βράδυ υπήρξε συνάντηση στο γήπεδο Καθιανών στο Ακρωτήρι, μεταξύ μελών της διοίκησης, μελών του προπονητικού “τιμ” αλλά και ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Επί της ουσίας τους ανακοινώθηκε (εκ μέρους της διοίκησης) ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και ελλείψει βασικού χρηματοδότη, η ομάδα, όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, και παρά το γεγονός ότι ειπωθηκε στους παίκτες να στρέψουν το βλέμμα τους σε μια ενδεχόμενη νέα ποδοσφαιρική “στέγη”, τους τονίστηκε (αν έχουν τα περιθώρια) να περιμένουν τις οριστικές ανακοινώσεις για την ομάδα τους.

Κι όλα αυτά ενώ είχε ξεκινήσει (με δεδομένη την παρουσία Σβουράκη) ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Χαρακτηριστικό ότι τεχνικός του Πανακρωτηριακού Γιώργος Κόλτζος και οι συνεργάτες του έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις και πλέον αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Με δεδομένο ότι η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στη νέα Γ’ Εθνική αργεί ακόμα, μπορεί να πει κάποιος ότι υπάρχει μια ελάχιστη ελπίδα να αλλάξει κάτι. Ωστόσο, θαύματα δε γίνονται…

Δεδομένης (σχεδόν) της παρουσίας του Πανακρωτηριακού στην Α’ ΕΠΣΧ μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και με την ΕΘΚ που ανέβηκε ως πρωταθλήτρια στην Α’ κατηγορία. Η τάση που υπάρχει είναι, η ΕΘΚ να ενισχύσει με παίκτες τον Πανακρωτηριακό και από κει και πέρα θα φανεί αν η δεύτερη ομάδα του Ακρωτηρίου παίξει στην Α’ ή στη Β’ κατηγορία.

Να σημειωθεί επίσης ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και βάσει των εξελίξεων αυτών δεν απειλείται το Δίκτυο Ακαδημιών (Χανιά και Ακρωτηρίου).

Επίσης, μένει να δούμε αν με την πιθανή αποχώρηση του Πανακρωτηριακού από τη Γ’ Εθνική, καλυφτεί η κενή θέση ή μείνει κενή…

Vas Fou 

mirrorsportschania@gmail.com