Και φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα έχει το σημερινό ματς του Πανακρωτηριακού απέναντι στον Παγχανιακό/ΑΟΔΑ αφού “τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον ερανικό λογαριασμό ο οποίος έχει ανοιχτεί για τη στήριξη του 17χρονου Μάνου Κοκoλάκη“.
Φυσικά θα υπάρξει φιέστα τίτλου!
H ανάρτηση της ομάδας του Πανακρωτηριακού:
Εντός έδρας αγώνας για την ομάδα μας, η οποία αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο 02/05/2026 στις 17:00 τον Παγχανιακό στο γήπεδο των Καθιανών για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι θα έχει εορταστικό χαρακτήρα καθώς η ομάδα μας στέφεται πρωταθλήτρια! Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να γιορτάσει μαζί μας!
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον ερανικό λογαριασμό ο οποίος έχει ανοιχτεί για τη στήριξη του 17χρονου Μάνου Κοκoλάκη, ο οποίος χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.
Ευχόμαστε ένα όμορφο παιχνίδι με υγεία σε όλους τους συμμετέχοντες!













