Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Πανακρωτηριακός: “Ξανασμίγουν” Βεργανελάκης – Ανδρεαδάκης

Ο Πανακρωτηριακός έχει πλέον δίδυμο προπονητών τους Μάνο Βεργανελάκη και Βαγγέλη Ανδρεαδάκη, πρώην συμπαίκτες στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού:

Το Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο. με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάνο ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗ και την επιστροφή (μετά από 5 χρόνια) στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας, του Βαγγέλη ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ.

Το προπονητικό δίδυμο θα συνεχίσει στην ίδια φιλοσοφία, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις Ακαδημίες, μοιραζόμενοι ένα πρωτοποριακό πλάνο στο Δίκτυο της ΠΑΕ Χανιά, για να συνεχίσουμε να παράγουμε ικανούς αθλητές και ανθρώπους με αξίες και ιδανικά.

Ο Βαγγέλης Ανδρεαδάκης εργάστηκε ως προπονητής στις ομάδες του Θησέα Περιβολίων (Γ’ και Β’ ΕΠΣ Χανίων 2016-18) με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ’ κατηγορία και βοήθησε στην οργάνωση της Ακαδημίας ως τεχνικός διευθυντής, στην Υρτακίνα (Β’ ΕΠΣ Χανίων 2018-19 ), στον Αστέρα Χαλέπας (Β’ ΕΠΣ Χανίων 2019-20) και στον Σαμψών (Β’ ΕΠΣ Χανίων 2020-21).

Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή Γιώργος ΛΑΜΠΙΘΙΑΝΑΚΗΣ, τον οποίο ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Α’ ομάδα, θα συνεχίσει έπειτα από δική του επιθυμία και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μόνο στα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου Κ16 και Κ12.