Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Πανελλήνιο Καλλιτεχνικής: Πρωτιά για το ομαδικό του ΝΟΧ!

Οι Δήμητρα Καρατζόγλου / Ελένη Παπαδοπούλου του ΑΟ Θεσσαλονίκης, που κατέκτησαν την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Ντουέτου και τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων, που πρώτευσαν στον τελικό του Ομαδικού, ήταν οι πρωταγωνίστριες στη δεύτερη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Κορασίδων Α’, στο κολυμβητήριο της Λάρισας.

Πιο συγκεκριμένα, στον τελικό του Ντουέτου, οι Δήμητρα Καρατζόγλου και Ελένη Παπαδοπούλου του ΑΟΘ βαθμολογήθηκαν με 75,2427 β. και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Το ασημένιο μετάλλιο στο Ντουέτο κατέκτησαν οι Θάλεια Δάμπαλη και Εστέλλα Καραμανίδου του Πανσερραϊκού (73,5312 β.) και το χάλκινο οι Ισμήνη Βουρκούδη και Όλγα Ιμβριώτη του Ηρακλή (71,7801 β.).

Στον τελικό του Ομαδικού τη νικήτρια ομάδα του ΝΟ Χανίων αποτελούσαν οι Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Μαρία Κοκκινάκη, Μαρία Μηνά, Ελένη Μπλεμπλιδάκη, Αντωνία Μπόκου, Αντωνία Ντουρουντάκη, Αγγελική Τζατζιμάκη, Μαρία Τσιφετάκη, αναπλ. Αγγελική Δαλετζάκη, Αργυρώ Παναγάρη. Βαθμολογήθηκαν με 71,2003 και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο ΚΟΗ με 69,3453 β. και το χάλκινο ο Πανσερραϊκός με 68,9447 β.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα σε Ντουέτο, Ομαδικό, αλλά και στις Φιγούρες, μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Παρών στους αγώνες, όπου έκανε και απονομές των μεταλλίων, είναι ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος. Στην επίσημη Τελετή Έναρξης απηύθυνε χαιρετισμό η Δέσποινα Καράμπελα, Ειδική Γραμματέας στο ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνης έφορος του αθλήματος, ενώ την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Γιώργος Κατσαντώνης, αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και Πρόεδρος του ΝΟ Λάρισας.