Κατηγορίες
Τοπικό

Πανέτοιμη η ΕΠΣ Χανίων να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα στις 22 Οκτωβρίου!

Η ΕΠΣ Χανίων είναι πανέτοιμη από κάθε άποψη ώστε το τοπικό Χανίων να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου.

Αυτό είχε ανακοινωθεί και πριν μια εβδομάδα στην έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία της Ένωσης, αυτό διατηρείται και τώρα ως στόχος. Και λέμε στόχος γιατί μένει να επιβεβαιωθεί η έναρξη του τοπικού Χανίων με την θετική εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, την Πέμπτη (19/10) το πρωί.

Οι πιθανότητες και λόγω της πίεσης που ασκούν οι ΕΠΣ όλης της χώρας είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο καλό είναι να περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη για το …σίγουρο.

Σε περίπτωση πάντως που η ΕΕ της ΕΠΟ εισηγηθεί να συνεχιστεί η αναστολή των πρωταθλημάτων, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες αφού πλέον θα τεθεί εν αμφιβόλω, η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, με σαφή τον κίνδυνο, αυτά να μη διεξαχθούν, αφού και οι ΕΠΣ θα “σηκώσουν τα χέρια ψηλά”, σε σχέση με τον προγραμματισμό τους. Οι ημερομηνίες σε περίπτωση συνέχισης της αναστολής “δεν θα βγαίνουν” για να γίνουν τα πρωταθλήματα.

Ρευστή η κατάσταση στη Β’ ΕΠΣΧ

Σε ό,τι αφορά τα Χανιά, το βέβαιο είναι ότι αν όλα πάνε καλά, το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει η Α’ κατηγορία.

“Ερωτημάτικά” μπαίνουν αν ξεκινήσει η Β’ κατηγορία, με την έννοια ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την Γ’ ΕΠΣΧ. Μέχρι στιγμής, 5 ομάδες είναι “εντάξει” με την Ειδική Αθλητική τους Αναγνώριση, ωστόσο άλλες δύο (Τάλως Συριλίου και Στίλβη) αναμένουν τις σχετικές εγκρίσεις.

Στο κομμάτι της συγχώνευσης τίποτα δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς αν οι ομάδες της Γ’ ΕΠΣΧ γίνουν (έστω) “7” τότε η κατηγορία θα διεξαχθεί κανονικά και σε τρεις γύρους.

Λόγω αυτής της κατάστασης αναμονής, είναι πιθανό να μην ξεκινήσει η Β’ ΕΠΣΧ το Σαββατοκύριακο, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Όπως και να ‘χει, όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ΔΣ της ΕΠΣ Χανίων την Πέμπτη το βράδυ.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *