Κατηγορίες
Υπόλοιπα αθλήματα IN THE SPOTLIGHT

Πάντα ψηλά στην Ελλάδα η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων

Επιβεβαίωσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων ότι είναι στους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα.

Με μια ακόμη διάκριση επιστρέφει η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων Σαχ -ΣΑΜΑΡΙΑ από το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων που διεξήχθη στο ξενοδοχείο ” Φιλιππειο ” της Θεσσαλονίκης.

Ισοβάθμησε στην 3η θέση ( στα κριτήρια ισοβαθμίας 5η) επιβεβαιώνοντας ξανά ότι είναι ένας απ’ τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας και διατήρησε την πρωτοκαθεδρία της, στην Κρήτη.

Η ομάδα αποτελούνταν από τον πραγματικό αρχηγό Παναγιώτη Τσαγκαράκη , την πολυ-πρωταθλήτρια Ευαγγελία Καραβιτακη, τον πάντα με πνεύμα νικητή Γιώργο Αντωνίουδάκη και τους νεαρότερους και ταλαντούχους, Ραφαέλ Σαράφη , Γιώργο Σπυριδάκη και Έλενα Ψαριανού ( όλοι με πανελλήνιες διακρίσεις).

Προπονητής ο Κώστας Τσαρουχάς, αρχηγός αποστολής ο πρόεδρος Γιάννης Σπυριδάκης.

Όπως σημειώνεται στην ενημέρωση της ΣΑΧ: “η ομάδα μας διεκδίκησε κάθε παρτίδα με μαχητικότητα και κατάφερε να παραμείνει στην σκακιστική ελίτ της χώρας μας. Θέρμα συγχαρητήρια σε σκακιστές , προπονητές και γονείς- συνοδούς για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν. Θερμές ευχαριστίες στον μεγάλο χορηγό , την εταιρεία ΕΤΑΝΑΠ- ΣΑΜΑΡΙΑ και την αεροπορική εταιρεία AEGEAN air για την θερμή τους υποστήριξη σε ακόμη μια διοργάνωση .Χρόνια πολλά με υγεία και πρόοδο για τις γιορτινές μέρες που ακολουθούν .Και του χρόνου…”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *