Κατηγορίες
Basket Corner

ΠΑΟ Μπάσκετ: Φήμες ότι δεν θα ανανεώσει ο Κάτας! Ποιος φημολογείται για αντικαταστάτης


«Tελειώνει» ο Κάτας – Αυτός είναι το απόλυτο φαβορί για τον «πράσινο» πάγκο!

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει ο Οντέτ Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού και τη νέα περίοδο. Κι αυτό γιατί οι Πράσινοι δεν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Ισραηλινού κόουτς, παρόλο που ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο τον Εξάστερο.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, λοιπόν, ψάχνουν ήδη για τον διάδοχο του Οντέτ Κάτας και είναι πολύ πιθανό να δώσουν το προβάδισμα σε έναν από τους καλύτερους Έλληνες κόουτς αυτή την εποχή.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος τα πάει περίφημα στην Ούνιξ Καζάν, απολαμβάνοντας ένα πολύ καλό συμβόλαιο και τη στήριξη της διοίκησης. Ωστόσο, ο 52χρονος τεχνικός δεν θα ήταν αρνητικός να επιστρέψει στην Ελλάδα, αν είχε στα χέρια του μια καλή πρόταση. Του λείπει η πατρίδα και η οικογένειά του και σίγουρα η προοπτική του Εξάστερου θα ήταν αρκετά δελεαστική για τον ίδιο.

Μάλιστα, όπως μου ψιθύρισε μια έγκυρη πηγή, έχει γίνει ήδη μια πρώτη βολιδοσκόπηση και φαίνεται πως υπάρχει θετικό κλίμα εκατέρωθεν για συνεργασία.

Βέβαια, υπάρχουν κι άλλα ονόματα προπονητών στην «πράσινη» λίστα, αλλά αυτή τη στιγμή μπορούμε να πούμε ότι ο Δημήτρης Πρίφτης είναι το πρώτο φαβορί…

betcosmos.com