Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Παπαδόπουλος: “Σημαντική η αποβολή – Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς”

Αρνητικό ντεμπούτο για τον Νίκο Παπαδόπουλο που στάθηκε στην αποβολή και στο χρονικό σημείο που έφαγε γκολ η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα (απόδοση liganews):

“Είναι μια σημαντική φάση η αποβολή αλλά νομίζω ότι και το σημείο που δεχόμαστε το γκολ. Η μοναδική φάση που έκανε ο Ιωνικός και κέρδισε το παιχνίδι. Αυτές οι δύο φάσεις έκριναν το παιχνίδι.

Νομίζω ότι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και με δέκα παίκτες, η ομάδα προσπάθησε, έβγαλε ενέργεια. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν πάρα πολύ μέχρι το τέλος, για να μη χαθεί αυτό το παιχνίδι.

Υπάρχει ένα πολύ καλό ρόστερ, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όποιος και να μείνει εκτός 11αδας ή εκτός 20αδας, αδικείται. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Πρέπει γρήγορα να έρθουν νίκες για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας και η θέση της στο βαθμολογικό πίνακα γιατί με αυτό το ρόστερ και με αυτή τη λειτουργεία που έχει η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί κάτω.

Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το επόμενο ματς για να ανέβει η ψυχολογία, που δεν υπάρχει τώρα”.