Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Στίβος

Παπαμαρκάκης: “Ποτέ δεν ήρθε ένας επίσημος από τα Χανιά να μας δει στον Κλαδισό!”

Παράπονο έβγαλε ο προπονητής σφυροβολίας του ΓΣ Ελ Βενιζέλος, Κωστής Παπαμαρκάκης και προπονητής των Αναστασάκη και Φραντζεσκάκη που συμμετείχαν στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών στο Κατάρ.

Μιλώντας σε συνέντευξη στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι “Χανιά Live TV” ανέφερε ότι όλα τα χρόνια που οι σφυροβόλοι του έκαναν προπόνηση στον Κλαδισό (κάτω από άθλιες κυριολεκτικά συνθήκες) δεν τους επισκέφτηκε κανείς επίσημος φορέας από τα Χανιά! “Να δει απλά τι κάνουμε εκεί και τι περνάμε”, επισημαίνει ο κ. Παπαμαρκάκης.

Είναι πράγματι εντυπωσιακό για μια πόλη σαν τα Χανιά που θέλει να λέει ότι αγαπά τον αθλητισμό, να επικρατεί τέτοια αδιαφορία από τους φορείς, πάνω σε ένα άθλημα που κανονικά θα έπρεπε να έχει τον δικό του χώρο, ώστε να φιλοξενεί αθλητές που φορούν, πολλοί εξ αυτών, τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Κώστας Παπαμαρκάκης επεσήμανε ότι όλα αυτά τα χρόνια, ο μόνος που τους επισκέφτηκε στον Κλαδισό ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, ποτέ όμως, κανείς αιρετός…

Να σημειωθεί ότι στο τμήμα σφυροβολίας του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος, ένας ιδιώτης, ο Μανώλης Θωμαδάκης έχει παραχωρήσει, δικό του χώρο στην Αγυιά ώστε να γίνονται εκεί οι προπονήσεις. Τουλάχιστον, με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται ο Κλαδισός… Ωστόσο, επειδή πρόκειται για μια φιλική παραχώρηση, ο Κώστας Παπαμαρκάκης τονίζει:

“Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε επειδή μας παραχώρησε ο ιδιώτης, ο Μανώλης τον χώρο του και τον ευχαριστούμε πολύ γιατί ο λόγος του είναι “συμβόλαιο”. Πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα να βρεθεί ένας χώρος από τον Δήμο Χανίων που θα μας φιλοξενεί εκεί. Είμαστε ένα άθλημα που έχει να επιδείξει τεράστιες επιτυχίες”.