Κατηγορίες
Basket Corner ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παπανικολάου: “Χαρούμενοι για τη σωτηρία του ΑΟΚ Χανιά, ίσως μπορούσαμε και ψηλότερα”

Πολλά και ενδιαφέροντα ζητήματα ανέφερε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Γαύδος FM 88,8, o προπονητής μπάσκετ του ΑΟΚ Χανιά Χρήστος Παπανικολάου.

Αναφέρθηκε στη φετινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας του, αλλά και στο μέλλον του συλλόγου και του ίδιου.

Αναλυτικά:

Για το τι μέλλει γενέσθαι στη Γ’ Εθνική και στο ελληνικό μπάσκετ: Είναι περίοδος προτάσεων, έχουν ακουστεί ενδιαφέρουσες απόψεις. Να δούμε ποιος ή ποιοι θα πάρουν τις αποφάσεις, χρειάζεται να γίνει πλάνο από την Ομοσπονδία και εμείς ακολουθούμε.

Για την επίτευξη του στόχου της παραμονής: Η παραμονή στη Γ’ Εθνική μας βρίσκει όλους χαρούμενους. Ήμασταν σε καλή βαθμολογική θέση. Ίσως μάλιστα αν ολοκληρωνόταν το πρωτάθλημα να μπορούσαμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Είναι σίγουρα πικρή η γεύση της διακοπής. Καλύτερα να είμαστε τώρα όλοι μαζί.

Για τα πλεονεκτήματα των ομάδων του κέντρου: Οι ομάδες του κέντρου έχουν πάντοτε το πλεονέκτημα σε σχέση με τις ομάδες της επαρχίας. Και σε επιλογή παικτών και στις μετακινήσεις. Να δούμε τα δεδομένα πώς θα είναι τη νέα χρονιά.

Για τη νέα προσπάθεια στις ακαδημίες σε συνεργασία με τον ΑΓΟΡ: Οι πρόεδροι θα στηρίζουν το “προόζεκτ” των Ακαδημιών, ασχέτως με το μέλλον της ανδρικής ομάδας. Υπάρχει συνεργασία του Κωστή Ζομπανάκη και του προπονητή Ανδρέα Κεσαπίδη. Σε αυτό το διάστημα θα δούμε τι υλικό έχουμε, θα το αξιολογήσουμε. Φτιάχνουμε πλάνο και νομίζω σε 1 με 1,5 χρόνο θα έχουμε αποτελέσματα.

Το σχόλιο του συνολικά για το μπάσκετ: Να ξαναδούμε το προϊόν που λέγεται μπάσκετ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα, πανευρωπαϊκά. Ακόμα και μεγάλες ομάδες έχουν πρόβλημα. Τώρα είναι η αφορμή να φτιάξουμε κάτι.