Κατηγορίες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ IN THE SPOTLIGHT Άρης Σούδας

Παπαθανασίου: “Θέλουμε νίκη με ΑΟΑΝ, εφικτή η παραμονή”

Δηλώσεις στο mirrorsports.gr έκανε ο επιθετικός του Άρη Σούδας, Κώστας Παπαθανασίου.

Ο Παπαθανασίου σκόραρε στο 1-4 επί της Αναγέννησης Ιεράπετρας με την ομάδα να δείχνει να βρίσκεται πλέον σε ανοδική τροχιά. Ο Παπαθανασίου είναι αισιόδοξος για το προσεχές ματς με τον ΑΟΑΝ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παπαθανασίου στο mirrorsports.gr

Για το προσεχές ματς με τον ΑΟΑΝ: Δεν μας ευνοεί η διακοπή του πρωταθλήματος, διότι αποδίδαμε καλύτερα το τελευταίο διάστημα. Φάνηκε αυτό στην Ιεράπετρα. Θεωρώ οτι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Παίζουμε στην έδρα μας με τον ΑΟΑΝ. Είναι εξαιρετικός αντίπαλος και το έχει αποδειξει, όχι μόνο φέτος αλλά και τα τελευταία χρόνια. Στην έδρα μας όμως εμείς, αν αποδώσουμε καλά μπορούμε να κερδίσουμε.

Για το γεγονός ότι σήμερα ο ΑΟΑΝ έχει ματς Κυπέλλο: Θα υπάρχει κόπωση σε αυτούς, λόγω της αναμέτρησης του Κυπέλλου. Αυτό όμως εμάς δεν θα πρέπει να μας καθησυχάζει.

Για το αν είναι εφικτή η παραμονή για τον Άρη Σούδας: Είναι δύσκολος ο στόχος της παραμονής είναι όμως ο ίδιος για όλους. Πλην 3-4 ομάδων που πάνε για πρωτάθλημα όλοι οι υπόλοιποι είμαστε σχεδόν ισοδύναμοι. Με μια νίκη μπορείς να βρεθείς στην 5η θέση, με μια ήττα χαμηλά στη βαθμολογία. Στο τέλος η διάρκεια θα μετρήσει και η αξιοποίηση της έδρας.

Για την αλλαγή προπονητή στον Άρη Σούδας: Η αλήθεια είναι ότι μας ξάφνιασε η αλλαγή, δεν ξέραμε κάτι και δεν το περιμέναμε. Ήταν ξαφνικό για εμάς. Ο Νίκος Μαναρώλης ήταν ένας άνθρωπος που τον ξέραμε. Νομίζω ότι και με τον νέο προπονητή μας, δουλεύουμε στο ίδιο μοτίβο. Δεν άλλαξε κάτι.

Για το γεγονός ότι ο Άρης Σούδας που είχε “0” τέρματα έβαλε “4” στην Ιεράπετρα: Ήταν θέμα χρόνου να ερθουν τα γκολ. Ήμασταν ντεφορμέ. Παίξαμε στην αρχή δύο ματς για το κύπελλο, μετά όμως σταματήσαμε, πάνω που βρίσκαμε ρυθμό. Σε ό,τι αφορά εμένα, είχα κάποιους τραυματισμούς που με ταλαιπωρούσαν. Σιγά σιγά βρήκαμε ρυθμό ξανά. Μας έλειπε το γκολ ήταν και θεμα συγκέντρωσης και ψυχολογίας. Πλέον είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δεν θα έχουμε πρόβλημα στην επίθεση.

mirrorsports.gr