Κατηγορίες
Τοπικό Χανιώτικη Επικαιρότητα

Παραδόθηκαν τα χρήματα στην ΕΛΕΠΑΠ από την χοροεσπερίδα του Μινωταύρου

Η σχετική ενημέρωση του Μινώταυρου.

Πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στο πλαίσιο της διοργάνωσης της χοροεσπερίδας του έκανε ο Μινώταυρος, παραδίδοντας το πόσο που συγκέντρωσε στο ίδρυμα της ΕΛΕΠΑΠ.
Δύο ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας συνοδευόμενα από τον πρόεδρο, Γιάννη Σπυριδάκη και το γενικό γραμματέα, Βασίλη Μπομπολάκη, παρέδωσαν το φάκελο με τα χρήματα ο οποίος θα καλύψει κάποιες από τις μεγάλες και πολύ σημαντικές ανάγκες του ιδρύματος.

Σύμφωνα με όσα είπε η πρόεδρος της τοπικής διοικούσας, Παρασκευή Ορφανουδάκη, τα χρήματα θα διατεθούν για την αγορά απινιδωτή, ωστόσο στην τοποθέτηση του, ο κ. Σπυριδάκης κάλεσε τις τοπικές επιχειρήσεις των Χανίων να προσφερθούν στην ΕΛΕΠΑΠ για την αγορά του απινιδωτή και ως εκ τούτου το ποσό το οποίο παραδόθηκε να διατεθεί για τις υπόλοιπες μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν…

Υπενθυμίζεται ότι Μινώταυρος και ΕΛΕΠΑΠ έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό τη μεταξύ τους συνεργασία που αφορά την προσφορά από την πλευρά του σωματείου μας των εγκαταστάσεων και του προσωπικού μας στα γενναία παιδιά του ιδρύματος.

Ειδικότερα, στις δηλώσεις της η κα Ορφανουδάκη τόνισε τα εξής:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε παράπονο από την τοπική κοινωνία. Σήμερα ένα παραπάνω γιατί παραλαμβάνουμε από τον Μινώταυρο ένα σεβαστό ποσό, το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε για ν’ αγοράσουμε έναν απινιδωτή ο οποίος είναι απαραίτητος σε χώρους όπως ο δικός μας και στον οποίο θα εκπαιδευτούν όλοι οι εργαζόμενοι μας για να μπορούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες εάν ποτέ χρειαστεί. Η συνεργασία με τον Μινώταυρο είχε ανακοινωθεί πριν από μερικούς μήνες. Ηρθαν και μας βρήκαν και μας πρότειναν να μας στηρίξουν αλλά και να κάνουμε κοινές δράσεις τα παιδιά του Μινωταύρου με τα δικά μας παιδιά. Αυτό το σχέδιο είναι σε εξέλιξη. Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή κίνηση γιατί θα βοηθήσει στην κοινωνικοποίηση των δικών μας παιδιών, αλλά θα βοηθήσει και τα τυπικά παιδιά να μπορούν ν’ αντιμετωπίζουν πιο φυσιολογικά άτομα με ιδιαιτερότητες. Είναι κάτι όπου θεωρώ ότι θα έπρεπε να το κάνουν όλα τα σωματεία γιατί μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Ευχαριστούμε τον Μινώταυρο γι’ αυτή την προσφορά του, γιατί είναι πολύ γενναιόδωρη, διότι στο εισιτήριο του δεν έβαλε κάτι παραπάνω για να μας δώσει. Από το εισιτήριο μας έδωσε ένα μέρος και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί και αυτοί ως σωματείο έχουν ανάγκες. Οπότε, όταν δίνεις ένα κομμάτι από αυτό που διεκδικείς, είναι ακόμα πιο σημαντική η δωρεά για εμάς».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Μινωταύρου, Γιάννης Σπυριδάκης ανέφερε τα εξής: «Ο Μινώταυρος στο πλαίσιο της συνεργασίας με την ΕΛΕΠΑΠ και της υποστήριξης του κάνει πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί στην χοροεσπερίδα του, παραδίδοντας ένα ποσό το οποίο προέκυψε από τα εισιτήρια, αλλά και τις αυθόρμητες δωρεές των παρευρισκομένων. Νομίζω πως για την αγορά του απινιδωτή θα παρακαλούσα κάποιες τοπικές επιχειρήσεις των Χανίων να προσφερθούν στην ΕΛΕΠΑΠ ώστε το ποσό αυτό να μείνει για τις υπόλοιπες μεγάλες ανάγκες του ιδρύματος. Εμείς ως σωματείο θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά σε όποια άλλη συλλογικότητα η οποία λειτουργεί υπέρ του καλού της κοινωνίας μας και μία παραπάνω, παίρνοντας μαθήματα πραγματικά από τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ που μας διδάσκουν με τον τρόπο τους το πώς πρέπει ν’ αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες. Είμαστε στη διάθεσή της ΕΛΕΠΑΠ, με τις εγκαταστάσεις και το προσωπικό μας, να προσφέρουμε όπου μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι. Ελπίζω αυτή η πρωτοβουλία να βρει μιμητές προκειμένου όλοι εμείς που παλεύουμε για το κοινό καλό να έχουμε μεγαλύτερο αποτύπωμα τόσο στην κοινωνία όσο και στην πράξη»

Η Κρήτη πρωτοπορεί στην ποιοτική ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. …στην καλύτερη τιμή της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.