Κατηγορίες
TENNIS CORNER

«Παρεξήγηση» λέει τώρα η Σουάι Πενγκ: «Ποτέ δεν είπα ότι δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση»

Η υπόθεση της Σουάι Πενγκ συνεχίζει να απασχολεί τη διεθνή κοινότητα, με την Κινέζα τενίστρια πάντως να μιλάει για πρώτη φορά για το θέμα και να κάνει λόγο για… παρεξήξηση.

Μία δημοσιογράφος από τη Σιγκαπούρη την πέτυχε στην Σανγκάη και τις έκανε διάφορες ερωτήσεις για την εξαφάνισή της και την κατάσταση μέσα στην οποία ζει στη Κίνα, με την ίδια την Πενγκ να είναι ξεκάθαρη, αλλά να αλλάζει… ρότα.

«Γιατί θέλουν να παρακολουθούν συνέχεια τι κάνω; Πάντα ήμουν ελεύθερη», απόρησε αρχικά μπροστά στην κάμερα η διάσημη τενίστρια, η οποία αναφέρθηκε στη συνέχεια στο γράμμα που έστειλε στη WTA και το οποίο αμφισβητήθηκε και από την ίδια την Ομοσπονδία: «Να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν είπα ή έγραψα ότι δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση. Όσον αφορά το ποστάρισμα, αφορά πρόβλημα της προσωπικής μου ζωής. Και νομίζω ότι πολλοί έχουν παρεξηγήσει την κατάσταση και το τι πραγματικά συνέβη. Όλες αυτές οι παρερμηνείες δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Όσον αφορά το email στην WTA, το έγραψα στα κινέζικα. Εγώ το έγραψα. Το αγγλικό κείμενο έχει μεταφραστεί γιατί δεν έχω τις γνώσεις να μεταφράσω κάτι από τα Κινέζικα στα αγγλικά. Δεν μεταφράστηκε σωστά, αλλά το νόημα ήταν το ίδιο σε σχέση με όσα αναφέρω στην WTA».

Για το γεγονός ότι δεν έχει βγει από τα σύνορα: «Δεν έχω λόγο για να ταξιδέψω στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή. Αν δεν ήταν η πανδημία θα το έκανα για να παρακολουθήσω αγώνες. Αλλά δεν πρόκειται να το κάνω μόνο και μόνο για να αποδείξω κάτι».

Για το αν παραμένει διαρκώς στο σπίτι της: «Θα απαντήσω αυτή την ερώτηση κάποια άλλη φορά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *