Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πατέρας 9 παιδιών και παππούς ο ποδοσφαιριστής που σώθηκε από τον διαιτητή!

Ένα τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στον αγώνα μεταξύ Αστέρα Καμαρούλας και ΑΕ Μεσολογγίου, για την Ά ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, εκεί όπου ένας ποδοσφαιριστής, ο Γιάννης Αριστόπουλος βρέθηκε στο έδαφος καθώς του είχε «γυρίσει» η γλώσσα, ωστόσο βρέθηκε ο Κώστας Τσοπλάκος, διαιτητής της αναμέτρησης να του σώσει τη ζωή.

Αμφότεροι φιλοξενήθηκαν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», μιλώντας για το εν λόγω περιστατικό και το πως ο ρέφερι της αναμέτρησης έσωσε τη ζωή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν και 38 ετών, έχει 9 παιδιά και περιμένει το δεύτερο εγγόνι του!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στο Metropolis 95.5:
Ο διαιτητής Κώστας Τσοπλάκος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έτρεξα πάνω κατευθείαν, είχε σφίξει τα δόντια, δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Του γύρισα το κεφάλι για να πάρει αναπνοή και κατευθείαν ανταποκρίθηκε. Ήταν ένα συμβάν που είχε συμβεί ξανά και σε οικογενειακό περιβάλλον».

Για να προσθέσει ο Γιαννης Αριστόπουλος: «Με έσωσε ο Κώστας, είναι ο ήρωας περισσότερο από εμένα. Στο 50ο λεπτό, πηδάω με τον αντίπαλο μου, έχασα τις αισθήσεις μου και τότε ήρθε ο διαιτητής από πάνω μου. Είμαι 38 ετών, έχω εννέα παιδιά και περιμένω ήδη και δεύτερο εγγόνι. Ο Κώστας είναι ένα πραγματικό καλό παιδί, τον ξέρω χρόνια. Είναι πραγματικά ο σωτήρας μου».

metrosport.gr