Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Πετράκης: “Δεν αντέχουμε άλλο κοροϊδία”

Νέα ανάρτηση στα social media ο κρητικός σύμβουλος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Απόστολος Πετράκης για τις εξελίξεις στην Σούπερ Λιγκ 2

Η ανάρτηση του Απόστολου Πετράκη:

«Η κοροϊδία έχει και όρια…Είναι ασφαλές για την δημόσια υγεία το υγειονομικό πρωτόκολλο της σουπερ λίγκ 1Τελικά η όχι???Αν είναι ασφαλές τότε γιατί αφού δέχτηκαν οι ομάδες της Σούπερ λίγκ 2 να το ακολουθήσουν δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα??Αν δεν είναι ασφαλές τότε γιατί αγωνίζεται η σούπερ λίγκ 1?Και ναι πάνω από από όλα είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.Και ναι το ποδόσφαιρο δεν είναι το ότι πιο σημαντικο στην ζωή μας.Αλλά σταματήστε την κοροϊδία και πάρτε μια απόφαση οριστική…Η να ξεκινήσει η όχι..Να ξερουν οι ομάδες, να ξέρουν οι εργαζόμενοι ( παίκτες, προπονητές, φροντίστες, προσωπικό.)

Δεν είναι άψυχα απρόσωπα αντικείμενα οι ομάδες.. Να παίζετε έτσι με την ψυχολογία τους και τις ζωές τους. Αποφασίστε και σεβάστειτε το κόπο την αγωνία και τα χρήματα που βάζουν οι άνθρωποι που διοικούν αυτές τις ομάδες..

Σταματήστε να συμπεριφέρεστε στις ομάδες και στις διοικήσεις σαν να είναι εργαζόμενοι σε οίκο ανοχής που περιμένουν το πελάτη να καταθέσει τον οβολό του.. Με την συμπεριφορά σας οδηγείτε σε λουκέτο τις ομάδες.Και δεν θα φταίει η πανδημία. Θα μπορούσατε να τις έχετε βάλει σε αναστολή τόσο καιρό που δεν αγωνίζονται και να καλύψετε για όσο διάστημα κρατά αυτό όλες τις υποχρεώσεις όπως έχετε κάνει σε όλες τις άλλες ΑΕ..Και τονίζω ακόμα μια φορά αν έστω υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος εξαπλώσεις του ιού από τ πρωτάθλημα να μην αρχίσει ποτέ. Αλλά στηρίξετε τις ομάδες πραγματικά. Δεν αντέχουν άλλο αβεβαιότητα. Δεν αντέχουν άλλο οικονομικά.Δεν αντέχουν άλλο κοροϊδία.. Εδώ και τώρα πλήρη αναστολή με πράξη νομοθετικόυ περιεχομενου..Αλλιώς το λουκέτο είναι αναπόφευκτο..».