Κατηγορίες
Άρης Σούδας IN THE SPOTLIGHT

Πηγουνάκης: “Θέμα απειρίας και ψυχολογίας” – Πιάνει δουλειά ο Λιουδάκης

Αφήνουν πίσω τους την ήττα στον Ρουφ στον Άρη Σούδας.

Μια ήττα που κάλλιστα θα μπορούσε να αποφευχθεί, αν η χανιώτικη ομάδα ήταν πιο ουσιαστική στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα, εκεί όπου χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες.

“Στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Άρης Σούδας. Χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες και μια μάλιστα τριπλή. Μόλις δεχτήκαμε το πρώτο γκολ μας πήρε από κάτω και στη συνέχεια, δυστυχώς, δεχτήκαμε γρήγορα και το δεύτερο γκολ. Ήταν ξεκάθαρα θέμα ψυχολογίας αλλά και απειρίας. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα στο ματς, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε μπροστά. Θέλουμε μια νίκη άμεσα για να πάρουμε μπροστά”, σημειώνει χαρακτηριστικά στο mirrorsports.gr, ο τεχνικός διευθυντής του Άρη Σούδας και υπηρεσιακός στο ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ, Μανώλης Πηγουνάκης.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας πάντως Γιάννης Λιουδάκηςέχει πιάσει ήδη δουλειά, απλά, τυπικά, ξεκινά από αυτή την εβδομάδα να μπαίνει η ομάδα στη δική του φιλοσοφία.

Η ομάδα έχει μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά της με το ματς με τον Γιούχτα στη Σούδα (την Κυριακή) να παίζει ίσως και τη… μισή χρονιά, όσο και αν ακούγεται υπερβολικό καθώς είμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική.

mirrorsports.gr