Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πλατανιάς: “Αλλάζει σελίδα”! Κλείνει το “deal” και δηλώνει συμμετοχή στην Σούπερ Λιγκ 2

Ιστορική αλλάγή για την ομάδα του Πλατανιά.

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, ειδικά τις τελευταίες ημέρες, ο Πλατανιάς βρίσκεται μια ανάσα από την αλλαγή σελίδας στην ιστορία του, αφού, έκλεισε η συμφωνία (εκτός απροόπτου) για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, σε Αθηναίο επιχειρηματία.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το “deal” οριστικοποιήθηκε χτες το βράδυ, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις και μάλιστα τη στιγμή που παραμερίστηκαν άλλοι “μνηστήρες” που επίσης έδειξαν ενδιαφέρον για την εμπλοκή τους στον Πλατανιά.

Πάντως, η αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων είναι φρονιμότερη, γιατί πολλές συμφωνίες έχουν “χαλάσει” την ύστατη ώρα…

Επίσης, λεπτομέρειες για το ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πλατανιάς δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά κάτι τέτοιο ενδεχομένως να γίνει, ίσως και εντός της ημέρας.

Το επίσης σημαντικό πάντως είναι ότι εντός της προθεσμίας, ο Πλατανιάς θα καταβάλλει το ποσόν των 7.000 ευρώ και θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ (ίσως να έχει γίνει ήδη), πριν εκπνεύσει η συμφωνία και ασχέτως αν θα δοθεί παράταση ή όχι.

Πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή στον Πλατανιά, που, όπως έχουμε ξανατονίσει πολλάκις, στις δύσκολες στιγμές, έχει τα αντισώματα για να ανταπεξέλθει…

Αναμένουμε φυσικά τις περαιτέρω λεπτομέρειες και ανακοινώσεις…