Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πλατανιάς: Άρχισε το… τρέξιμο για Γ’ Εθνική!

Δεδομένη η συμμετοχή του Πλατανιά στη Γ’ Εθνική. Πάντως αναμένεται και επίσημα η απόφαση.

Ως εκ τούτου οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να …τρέχουν για να στηθεί μια ομάδα ανταγωνιστική.

Πάντως τη θετική εισήγηση της Εκτελεστική Επιτροπής της ΕΠΟ για τη συμμετοχή του Πλατανιά στη Γ’ Εθνική, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ, το μέλος της ΕΕ, Παναγιώτης Δημητρίου, που ανέφερε επίσης ότι αυτό θα απαιτήσει νέα κλήρωση στο πρωτάθλημα που ίσως ξεκινήσει στις 18/10!

«Ο Πανιώνιος θα τοποθετηθεί στον έκτο όμιλο. Ο Πλατανιάς στον δέκατο όμιλο, τον Κρητικό και η Κασσιόπη στον πέμπτο. Θα πρέπει όμως να κάνουμε ξανά την κλήρωση για να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 18/10, να πάει δηλαδή μία εβδομάδα πίσω. Οπότε περιμένουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ που θα διεξαχθεί 8/10».

Για το αν υπάρχει θα επιληφθεί του θέματος η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, ο κ. Δημητρίου ξεκαθάρισε: “Δεν θα έχουμε Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων. Σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν έχουν προβλεφθεί στον ΚΑΠ, μόνο το ΔΣ της μπορεί να λάβει απόφαση. Ηδη στην Επιτροπή Διοργανώσεων συμμετέχουμε τρεις σύμβουλοι της ΕΠΟ, εγώ, ο κ. Ψαρρόπουλος και ο κ. Διακοφώτης, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει από κανένα μέλος του συμβουλίου αντίρρηση του για τον Πλατανιά και τον Πανιώνιο”.

Πάντως, η παρουσία του Γιώργου Κόλτζου ως τεχνικού του Πλατανιά θεωρείται δεδομένη και είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας.

Όπως αναφέραμε και χτες, η ομάδα θα έχει “κορμό” την Κ19 αλλά σίγουρα θα απαιτηθούν προσθήκες.