Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πλατανιάς και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ… Game Over!

Έτσι απλά καταγράφεται το τέλος της πορείας δύο ομάδων που πρωταγωνίστησαν τα τελευταία χρόνια στα Χανιά.

Κι αν για το ΣΥΝΚΑ ήταν μια σχετικά σύντομη διαδρομή, τι να πει κανείς για τον Πλατανιά που έχει ιστορία δεκαετιών και εκτός της μεγάλης του επιτυχίας να παίξει ακόμα και στην Σούπερ Λιγκ για 6 χρόνια, ήταν πάντοτε από τις δυνατές και ανταγωνιστικές ομάδες σε επίπεδο τοπικού και περιφερειακού πρωταθλήματος.

Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν, αφού φέτος δεν δήλωσε ο Πλατανιάς, καν συμμετοχή, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια ελαφρά αισιοδοξία ότι κάτι θα γίνει την τελευταία στιγμή! Ο Πλατανιάς δεν δήλωσε συμμετοχή στα τοπικά Χανίων (η καταληκτική ημερομηνία ήταν σήμερα) γεγονός που αποτελεί “μαύρη σελίδα” για την ιστορία του συλλόγου, που γνώρισε την απόλυτη δόξα και τώρα την απόλυτη παρακμή.

Για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ήταν επίσης δεδομένο ότι δεν θα δήλωνε συμμετοχή, από τη στιγμή που ο βασικός χορηγός (τα Σούπερ Μάρκετς) δεν επιθυμεί να συνεχίσει την μεγάλη βοήθεια που είχε πράξει όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Εδώ υπάρχουν κι άλλες παράμετροι για τις οποίες θα μιλήσουμε στο εγγύς μέλλον…

Πλατανιάς και ΣΥΝΚΑ αποχωρούν από τα δρώμενα του χανιώτικου ποδοσφαίρου και για τους γνωρίζοντες, αυτό είναι ένα διπλό πλήγμα που σηματοδοτεί, όχι και τόσο αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον…

mirrorsports.gr – info@mirrorsports.gr