Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πλατανιάς: “Ενώπιον” …αποχώρησης ο Μανώλης Μαθιουλάκης!

Ο κόμπος φαίνεται ότι φτάνει στο χτένι για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς.

Ο κόμπος φαίνεται ότι φτάνει στο χτένι για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς.

Η πληροφόρηση από τον Πλατανιά ξεπερνά το επίπεδο της φημολογίας… Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς Μανώλης Μαθιουλάκης βρίσκεται πλέον “ενώπιον” της απόφασης να αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας, οδηγούμενος σε μια απόφαση στην οποία είχε φτάσει κοντά και πριν δύο χρόνια (με τον υποβιβασμό του Πλατανιά από την Σούπερ Λιγκ στη ΣΛ 2). Kάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη το ανακοίνωσε σε στενούς συνεργάτες του!

Οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες για τις τουριστικές περιοχές (όπως ο Πλατανιάς), λόγω του κορωνοϊού, αλλά και ένα αβέβαιης ποιότητας και χορηγιών, πρωτάθλημα όπως προβλέπεται να είναι αυτό της Σούπερ Λιγκ 2, έχουν ωριμάσει την απόφαση του Μανώλη Μαθιουλάκη να ανοίξει την πόρτα της εξόδου και να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ίσως ο ίδιος να θεωρεί ότι είναι πλέον και η κατάλληλη εποχή για κάτι τέτοιο, αφού στις συνθήκες που διανύουμε, κανείς δεν θα τον κατηγορήσει για οτιδήποτε…

Αφενός αναμένονται οι όποιες ανακοινώσεις, αφετέρου αν θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση στον Πλατανιά και αν υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που θα επωμιστούν ένα τόσο μεγάλο “βάρος”, να οδηγήσουν τον Πλατανιά σε ασφαλή “μονοπάτια” στην επόμενη Σούπερ Λιγκ 2.

Σίγουρα υπάρχουν συζητήσεις για να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση, στην πολύ, πλέον, έντονη πιθανότητα να αποχωρήσει ο Μανώλης Μαθιουλάκης.

Ως εκ τούτου, το μέλλον της ομάδας των Χανίων που “μεσουράνησε” για μια δεκαετία στις Εθνικές κατηγορίες κρίνεται ως εξαιρετικά αβέβαιο!

Οι “ζυμώσεις” πάντως συνεχίζονται …

Vas Fou