Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2

Πλατανιάς: Το απόλυτο “μυστήριο”! Τίποτα δεν προχωρά και το “οξυγόνο” της παράτασης δήλωσης συμμετοχής

Μετά την ανακοίνωση αποχώρησης από τα κοινά του Πλατανιά, από τον Μανώλη Μαθιουλάκη τα πάντα δείχνουν να έχουν “βαλτώσει!

Αυτό που βγαίνει από τον Πλατανιά είναι ότι, για διάφορους λόγους δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα, ώστε ο σύλλογος να κάνει βήματα “μπροστά” μετά την προ ολίγων εβδομάδων, αποχώρηση του Μανώλη Μαθιουλάκη.

Τι φταίει για αυτό; Ίσως κάποιοι που “τρέχουν” ακόμα τα πράγματα στον Πλατανιά ή ακόμα και ο ίδιος ο Μανώλης Μαθιουλάκης θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις…

Τη δεδομένη στιγμή, ο Πλατανιάς μέσα στην …ατυχία του (τρόπος του λέγειν), μπορεί να νιώθει και λίγο τυχερός (επίσης τρόπος του λέγειν) για το γεγονός ότι η Σούπερ Λιγκ 2 δίνει παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παράταση θα λάβει και νέα παράταση, εξαιτίας του απίστευτου “μπάχαλου” που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού η μία προσφυγή διαδέχεται την άλλη!

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ 2/Φούτμπολ Λιγκ:

Σας ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα Super League 2 και Football League για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00.

Ο Πλατανιάς πάντως, ασχέτως των παραπάνω, οφείλει να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει φέτος. Βρίσκεται “βραχυκυκλωμένος” μεταξύ της παλιάς κατάστασης και μιας νέας (που ακόμα δεν ξέρουμε ποια είναι), αλλά θα ήθελε να υπάρξει για να μπορέσει η ομάδα να επιβιώσει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Και βέβαια είναι ανοιχτό πάντα το ενδεχόμενο να μη δηλώσει τελικά φέτος συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα (για να γίνει αυτό θα πρέπει να καταβληθεί ένα μικρό ποσό της τάξης περίπου των 7 χιλιάδων ευρώ για χρέη σε παίκτες) και η μή δήλωση συμμετοχής του να τον στείλει (όχι από φέτος), αλλά από τη νέα χρονιά στην Φούτμπολ Λιγκ ή στη Γ’ Εθνική εφόσον η Φούτμπολ Λιγκ καταργηθεί…

Βασίλης Φουντουλάκης – info@mirrorsports.gr