Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πλατανιάς: “Βαριά” φανέλα με… μικρή προετοιμασία

Αίνιγμα τι πρόσωπο θα εμφανίσει στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής ο Πλατανιάς.

Όλοι οι αντίπαλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: Ο Πλατανιάς αυτή τη στιγμή είναι το πιο “βαρύ” όνομα στον 10ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής που ξεκινά στις 18 Οκτωβρίου.

Δεν είναι ψέματα… Μια ομάδα που ήταν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα για μια δεκαετία και έξι από αυτά, στην Σούπερ Λιγκ, όσο και αν αντιμετωπίζει δυσκολίες, δεν μπορεί να αποτελεί αμελητέα ποσότητα.

Κι όμως… Θα ήταν όλα (σχεδόν) ιδανικά αν αυτή η ομάδα είχε μπροστά της 3 εβδομάδες (τουλάχιστον) προετοιμασίας ακόμα.

Μην ξεχνάτε ότι ο Πλατανιάς πάτησε γήπεδο στις 30 Σεπτεμβρίου, όταν δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι έφταναν στο φινάλε της προετοιμασίας τους! Προφανώς επίσης, ότι δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Πλατανιά για να ξεκινήσει 2 αγωνιστικές αργότερα και φτάνουμε στο σημείο για να δούμε και να αγνοούμε, εν ολίγοις, τι πρόσωπο θα παρουσιάσει ο Πλατανιάς στη δύσκολη πρεμιέρα στην Κάντανο, με την Παλαιόχωρα.

Και τι σύμπτωση, ε; Ο Πλατανιάς κάνει πρεμιέρα με την ομάδα που ξεκίνησε προ-τελευταία προετοιμασία γιατί και αυτή αντιμετώπισε τα θέματά της.

Πάντως, η “βαριά” φανέλα του Πλατανιά είναι, σε πρώτη φάση, δυνατή να “προστατεύσει” (όχι παρασκηνιακά αλλά στο γήπεδο) την ομάδα, ειδικά στην αρχή και αργότερα, αν οι συγκυρίες το επιτρέψουν, γιατί όχι, να βλέπει κάτι πιο υψηλό, με προσδοκίες.

Προς το παρόν ο Κόλτζος, οι συνεργάτες του, οι παίκτες, αλλά και η διοικούντες κάνουν “σπριντ” για να προλάβουν…

Θα τα καταφέρουν;

Βασίλης Φουντουλάκης – info@mirrorsports.gr