Κατηγορίες
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ποδηλασία: Το τελικό “καλεντάρι” (εκτός απροόπτου)

Το πιο πιθανό είναι τα μέλη της τεχνικής επιτροπής στην ομοσπονδία ποδηλασίας να αρχίσουν ή να συνεχίσουν το ράβε-ξήλωνε στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2021, όσο τα κρούσματα της πανδημίας του κορονοϊού παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Χθες η ομοσπονδία έστειλε στα σωματεία μέλη και σήμερα δημοσιοποίησε το νέο καλεντάρι της σεζόν, όπως αυτό οριστικοποιήθηκε μετά και τις τελευταίες αλλαγές.

Μετά τη ματαίωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος cyclo-cross, που είχε υπολογιστεί για τις 7 Φεβρουαρίου, αυτό που κάποιος παρατηρεί σε σχέση με τον βασικό κορμό αγώνων που είχε παρουσιάσει, είναι η τοποθέτηση αγώνων στην Κρήτη το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου, έστω κι αν πρόκειται για αγώνες XCC στις κατηγορίες Π/Κ, Π/Π-Π/Κ.

Μια εβδομάδα μετά (20/2) θεωρητικά μπαίνουν και οι άνδρες, με τις γυναίκες, σε αγώνες δρόμου στην Κάλυμνο, τη Λάρισα και σε πίστα καρτ στη Μεσσηνία.

Όπως διευκρινίστηκε από πλευράς ΕΟΠ, προϋπόθεση υλοποίησης του αγωνιστικού προγράμματος, όπως αυτό έχει, είναι να επιτραπεί από την πολιτεία στις αμέσως προσεχείς εβδομάδες η διοργάνωση αγώνων ποδηλασίας .

Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει εφικτό, θα πρέπει να γίνουν νέες αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα, με τις μεταθέσεις ημερομηνιών των αγώνων που θα χρειαστεί να αναβληθούν, λόγω των απαγορευτικών μέτρων της πανδημίας .

Δείτε εδώ αναλυτικά το νέο καλεντάρι

sports3.gr