Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Ποδοσφαιριστές που τους χρωστούν ΠΑΕ ετοιμάζουν “επίσκεψη” στον Ζαγοράκη!

Η Κίνηση Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε επαγγελματία παίκτη που διεκδικεί τα δεδουλεύμενά του.

Η επίσκεψη στην ΕΠΟ αναμένεται να γίνει στις 24 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Καλούμε κάθε Έλληνα ή Αλλοδαπό Συνάδελφο που είναι μέλος της ΚΕΠ ή του ΠΣΑΠ και έχει ανεκτελεστες αποφάσεις της ΠΕΕΟΔ ή του Διαιτητικου Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ κατά των παλαιών ΠΑΕ, να έρθει μαζί μας κατά την μαζική επίσκεψη μας στα γραφεία της ΕΠΟ, την Πέμπτη 24 Ιουνίου, μία ημέρα πριν την κρίσιμη ΓΣ της ΕΠΟ, όπου φημολογείται έντονα οτι στα πλαίσια της Ολιστικής Μελέτης ετοιμάζεται μία εις βάρος μας νέα κανονιστικη μεταρρύθμιση, προκειμένου να συναντηθούμε με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ και πρώην εκλεκτό συνάδελφο μας κ. Θεόδωρο ΖΑΓΟΡΑΚΗ για να του εκθεσουμε γραπτώς και προφορικώς το απαραδεκτως διαιωνιζομενο πρόβλημα μας με τα “γραμμένα στο χιόνι” χρέη των ΠΑΕ απέναντί μας, ΕΠΕΙΔΗ παρά τις συνεχείς αιτήσεις και καταγγελίες μας ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ, όχι μόνο δεν τις εισάκουσε αλλά απέφυγε να μας καλέσει για την εξεύρεση μιας συμβιβαστικης λύσης. 
Πρέπει να συνειδητοποιήσετε όλοι οτι επιτέλους πρέπει να ξυπνήσετε από το λήθαργο που σας έριξαν έντεχνα τόσα χρόνια και ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ… ΠΟΔΑ ΚΙΝΕΙ!!
ΌΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΕΠ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΤΗΝ 24.6.2021 ΚΑΙ ΏΡΑ 12.30ΜΜ. (Οι συμμετοχές δηλώνονται στο email :Panagopoulosathlos@gmail.com) “