Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποδοσφαιριστές της SL2 στοιχημάτισαν με παρένθετα πρόσωπα και αντάλλαξαν στημένα ματς στην Ασία!

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Δίκη στο Open», αναφορικά με την έρευνα της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, για τα στημένα μάτς.

Όπως αναφέρθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή, στη διάρκεια της έρευνας, που διενεργεί ο Πρόεδρος της Αρχής κατά της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες επίτιμος αντεισαγγελέας Αρείου Πάηου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, γιά να διαπιστωθεί, εάν μέσω τραπεζικών λογαριασμών παραγόντων ΠΑΕ ή ποδοσφαιριστών, διακινείται μαύρο χρήμα, ανακάλυψε… “φλέβα χρυσού!!

Διαπιστώθηκαν χρηματικά ποσά σε πρόσωπα, που συνδέονται με ποδοσφαιριστές της SL2, τα οποία ελέγχονται εάν λειτουργούσαν ως παρένθετα πρόσωπα, για τη διακίνηση ποσών από παράνομο στοίχημα και στημένους αγώνες.

Κατά τις ίδιες πηγές, η έρευνα Βουρλιώτη οδήγησε και σε άλλο… μονοπάτι, καθώς διαπιστώθηκε ποντάρισμα ποδοσφαιριστών σε  αγώνες στοιχήματος της Νοτιοανατολικής Ασίας και αντίστοιχα ποντάρισμα από πρόσωπα εκεί σε ελληνικά μάτς, που θεωρούντο “ύποπτα”.

Τα ύποπτα ελληνικά ματς  είχε στείλει στην Αρχή Ξεπλύματος ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας της  Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας, με την Αρχή που ερευνά τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. 

sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *