Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Ποια είναι η Ειρήνη Βανταράκη που αναλαμβάνει υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Επισκοπή

Την ανακοίνωσε η ΠΑΕ Επισκοπή.

“Η ΠΑΕ Επισκοπή πολλή χαρά και σεβασμό καλωσορίζει έναν άνθρωπο του τόπου μας που προοδεύει μακρυά από αυτόν εδώ και χρόνια, την κα Ειρήνη Βανταράκη.
Η κα Βανταράκη αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις της ΠΑΕ και είναι μεγάλος ο ενθουσιασμός μας για το γεγονός ότι εισέρχεται στην οικογένειά μας.
Το βιογραφικό της κας Βανταράκη είναι τέτοιο που γρήγορα διαπιστώνει κανείς διαβάζοντάς το, το πόσο επιτυχημένη είναι στον χώρο του επιχειρείν και όχι μόνο αλλά και σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο…

– Είναι σύμβουλος δημοσίων και διεθνών υποθέσεων και στρατηγικός σύμβουλος επιχειρηματικών σχέσεων.

– Είναι ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της Avadar Transatlantic με έδρα την Αθήνα,

– Επίσης συνεργάζεται με εξέχοντα άτομα, εταιρείες και διεθνείς οργανισμούς στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, παρέχοντας απτά αποτελέσματα στους τομείς της διαχείρισης της φήμης, των σχέσεων με τα μέσα ενημέρωσης, της εμπλοκής της κοινωνίας των πολιτών, της περιφερειακής συνεργασίας και της ανάπτυξης επενδύσεων.

– Είναι ιδρυτική πρόεδρος του Greek House Davos, μιας πρωτοβουλίας που στοχεύει στην ενίσχυση της παρουσίας της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ WEF.

– Έχει επίσης διατελέσει, μεταξύ άλλων, Ανώτερη Σύμβουλος στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το κορυφαίο φόρουμ στη ΝΑ Ευρώπη, και στο RIEAS (Ερευνητικό Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών Σπουδών), ένα κορυφαίο ελληνικό ινστιτούτο με στόχο τη διευκόλυνση των διατλαντικών συνεργασιών

– Η κα Βανταράκη είναι Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vandiri Art NYC, μιας εταιρείας με έδρα τη Νέα Υόρκη που προσφέρει εξειδικευμένες συμβουλές για την τέχνη και διοργανώνει εκθέσεις τέχνης υψηλού επιπέδου σε όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, έχει συνεργαστεί με φορείς όπως η Luis Vuitton NYC και η Malborough Gallery.

– Υπήρξε εκτελεστική διευθύντρια δημοσίων σχέσεων στην Ελληνορθόδοξη Μητρόπολη του Μεξικού, με δικαιοδοσία για όλες τις χώρες της Κεντρικής Αμερικής, τις νησιωτικές χώρες της Καραϊβικής, την Κολομβία και τη Βενεζουέλα, συνεργαζόμενη επίσης στενά με το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης.

– Τέλος, είναι Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Έκθεσης Σύγχρονης Τέχνης Art Thessaloniki, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Fabien Cousteau Ocean Learning Center, μιας παγκόσμιας ΜΚΟ που υπερασπίζεται τη διατήρηση των ωκεανών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *