Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Ποινή φυλάκισης για πρώην πρόεδρο Ναυτικού Ομίλου

Ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στον Πέτρο Καθρέπτα για την υπόθεση της απολυμένης υπαλλήλου Κατερίνας Καρβεντούζη, που έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στον ιστορικό σύλλογο.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο πρώην πρόεδρος του ΝΟ Πατρών αναφέρθηκε στο θέμα, χαρακτηρίζοντας παράσημο για τον ίδιο τη συγκεκριμένη απόφαση. Αναλυτικά έγραψε τα εξής:

«Την Ανοιξη του 2016 ο ΝΟΠ βρέθηκε ένα βήμα πριν την διάλυση. Η τότε διοίκηση εγκατέλειπε ξαφνικά τον Όμιλο, επειδή δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει διάφορα οξυμένα προβλήματα με κυρίαρχο αυτό της αποβληθείσας υπαλλήλου και των εξωπραγματικών οικονομικών απαιτήσεών της που έχουν αναγνωριστεί δικαστικά. Οι στιγμές στις αρχές Μαΐου του 2023 ήταν κρίσιμες για τον Όμιλο. Κάποιοι έπρεπε να αναλάβουν να βγάλουν το φίδι έστω και με προσωπικό κίνδυνο. Το αποτέλεσμα τούς δικαιώνει. Ο ΝΟΠ σήμερα λάμπει και αθλητικά και κοινωνικά, χωρίς να έχει λύσει το πρόβλημα της υπαλλήλου. Αυτό προκαλεί δικαστικές αποφάσεις εναντίον μου, αφού ήμουν επικεφαλής της προσπάθειας ανασύνταξης του Ομίλου την περίοδο 2016-2021. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα κλείσει το θέμα της υπαλλήλου, καθώς και η προσωπική ταλαιπωρία, και στο τέλος θα μείνει η ικανοποίηση ότι ο ΝΟΠ προχωρά λάμποντας στα 100 του χρόνια. Το τρελό είναι ότι αυτές οι καταδίκες τις θεωρώ παράσημο της αγάπης μου για τον ΝΟΠ».

Το θέμα είναι πότε θα δοθεί οριστική λύση στην υπόθεση και αν μπορεί να «αγγίξει» και τη νυν διοίκηση του Ομίλου, τη στιγμή που η ομάδα έχει επιστρέψει στην Α1 Εθνική πόλο και προσπαθεί να αναγεννηθεί αγωνιστικά μετά από πολλά χρόνια.

pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *