Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Ποιος γνωστός Χανιώτης είδε τον … Χάρο με τα μάτια του!

Παρά τρίχα απέφυγε την σφοδρή μετωπική σύγκρουση –  “Χαίρομαι που είμαι ακόμα εδώ” λέει ο ίδιος

Νωρίς το απόγευμα ο πολιτικός μηχανικός, εκτιμητής ακινήτων και μέλος στα ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕΚ και του ΚΑΜ, Γιώργος Παπαδάκης, κινείτο αμέριμνος με το αυτοκίνητό του στον δρόμο του αεροδρομίου στο Ακρωτήρι Χανίων.

Ξαφνικά και ενώ ευρίσκετο σε ευθεία του δρόμου, είδε ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας να  περνά την διπλή διαχωριστική γραμμή και να κατευθύνεται κατά πάνω του!

Τελευταία στιγμή και πατώντας την κόρνα, έστριψε το τιμόνι δεξιά και απέφυγε μια σφοδρή μετωπική σύγκρουση.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Δείτε πως περιγράφει ο ίδιος την τρομάρα που πήρε:

“Εθνική οδός Χανίων αεροδρόμιο λίγο μετά τα εκπαιδευτήρια Θεοδωροπούλου, κινούμενος προς Χανιά… σήμερα στις 16:18…

Να πως γίνεται ένα ατύχημα (που τις τελευταίες μέρες διαβάζουμε ότι υπάρχει τεράστια έξαρση στα Χανιά)… μπαίνει απλά  στην λωρίδα σου.. έτσι απλά..και τελειώνουν όλα…εγώ με 75 χλμ/ώρα όπως καταγράφεται από την κάμερα του αυτοκινήτου μου, αυτός πολύ παραπάνω όπως κατάλαβα από τον “αέρα” του…

Αν δεν του κόρναρα δε θα “ξυπνούσε”… βέβαια έπρεπε να προλάβω ταυτόχρονα να βγω εκτός δρόμου, αφού μπήκε ολόκληρος στη λωρίδα μου.. μετωπική με τέτοια ταχύτητα δε θα έμενε τίποτα.. έτσι απλά..

Χαίρομαι που είμαι ακόμα εδώ..

Flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *