Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 Γ' Εθνική

Πολύ μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί στην SL2 o Γιούχτας!

Ο Απόλλων Σμύρνης κατέθεσε φάκελο συμμετοχής για την Super League 2, όμως, ήταν ελλιπής, κάτι που ανοίγει τον δρόμο στον Γιούχτα για το πολυπόθητο εισιτήριο.

Ειδικότερα, ο Ερασιτέχνης κίνησε τις διαδικασίες για την παρουσία της ομάδας στη SL2 της νέας σεζόν, ωστόσο, προκύπτει ότι ο φάκελος μόνο πλήρης δεν ήταν.

Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι ο Απόλλων Σμύρνης δύσκολα θα πάρει το Ok και κατά 99% τη θέση του θα πάρει ο Γιούχτας, ο οποίος είναι ο πρώτος επιλαχών για τη συμπλήρωση τυχών κενών που προκύψουν.

Οι άνθρωποι της ομάδας των Αρχανών εδώ και καιρό κάνουν τις απαραίτητες διεργασίες για να είναι έτοιμοι σε μία τέτοια περίπτωση, καθώς υπήρχε η πίστη πως ο σύλλογος θα συμμετέχει στη Super League 2, κάτι που όπως φαίνεται πλέον είναι πολύ πιθανό μετά τις εξελίξεις με τον Απόλλωνα. Οι διοικούντες του Γιούχτα όπως αναφέρει το grandsport.gr είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να καταθέσουν το φάκελο τους στην ΕΠΟ αν και όποτε χρειαστεί, ώστε το μεγάλο όνειρο του συλλόγου να πραγματοποιηθεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *