Κατηγορίες
Υπόλοιπα αθλήματα

Πολυνίκης ο ΝΟ Χανίων στο πανελλήνιο ωκεάνιου καγιάκ

Με επιτυχία μία ακόμα αποστολή έφερε σε πέρας ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Αυτή τη φορά πήρε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ωκεάνιου Καγιάκ όπου και αναδείχτηκε πολυνίκης σύλλογος, κατακτώντας 4 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια.

Ο ΝΟ Χανίων κατέλαβε την 2η θέση με 26 βαθμούς, τερματίζοντας πίσω μονάχα από τον ΝΟ Χαλκίδας που συγκέντρωσε 35,5 βαθμούς.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξήχθη την Κυριακή 23 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΝΟ Βάρης Βάρκιζας στην Βάρκιζα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων και με βάση τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟ Χανίων, οι Νικόλαος Διακάκης, Νικόλαος Κονταξάκης, Νικόλαος Νάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη, Αικατερίνη Κισσαμιτάκη και Μαρινίκη Κουκλινού κατάφεραν να περιληφθούν στη διευρυμένη προ-Εθνική ομάδα ωκεάνιου καγιάκ. Το επόμενο στάδιο είναι να κληθούν σε εσωτερικό τεστ αξιολόγησης, οπότε και θα προκύψει η τελική σύνθεση της Εθνικής που θα συμμετάσχει τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τον προπονητή του ΝΟ Χανίων και συνοδό της αποστολής, Μαν. Αγγελάκη: «Συγχαίρουμε όλους του αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τα αποτελέσματα που κατέκτησαν σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και επίπονο αγώνα. Ευχαριστούμε τον ΝΟ Βάρης Βάρκιζας για την άψογη φιλοξενία».

Να σημειωθεί για μια ακόμη φορά η σημαντική βοήθεια που πρόσφερε η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων η οποία πριν από ένα περίπου χρόνο προμήθευσε με σκάφη τον ΝΟ Χανίων, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προσπάθεια των αθλητών-τριών για τη διεκδίκηση των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

1η πανελλήνια νίκη

  • Κισσαμιτάκη Αικατερίνη στο SS1 15χλμ. νεανίδων
  • Αλεξανδράκη Ευτυχία στο SS1 10χλμ. νεανίδων
  • Διακάκης Νικόλαος στο SS1 15χλμ. εφήβων
  • Νάκης Νικόλαος, στο SS1 10χλμ. παίδων

2η πανελλήνια νίκη

  • Κουκλινού Μαρινίκη στο SS1 15χλμ. νεανίδων
  • Κονταξάκης Νικόλαος στο SS1 10χλμ. εφήβων

8η θέση

  • Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος στο SS1 15χλμ. ανδρών

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως ξεκινά νέες έγγραφες σε κανόε καγιάκ και SUP από τις 3 Μαΐου για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω, στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:00-17:00 και από τις 12 Ιουνίου τις ίδιες ημέρες 17:00-19:00.

Δίπλα στην ομάδα κανόε καγιάκ του ΝΟ Χανίων βρίσκεται πάντα ο επίσημος χορηγός του τμήματος, ΑΝΕΚ LINES, ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ ΝΟΧ και τα Νερά ΣΑΜΑΡΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *