Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Ποσειδών Τσικαλαριών: Εξαιρετικός ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

Όπως και η πρωτοβουλία του Ποσειδώνα Τσικαλαριών.

Εάν η συζήτηση είχε γίνει σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι θα είχε καθηλώσει, μαγική βραδιά η χθεσινή για τον Ποσειδώνα μας, είχαμε την τεράστια τιμή να φιλοξενούμε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που έβγαλε το ελληνικό ποδόσφαιρο τον κ. Στέλιο Γιαννακόπουλο. 

Η συζήτηση μας  ξεκίνησε 21:30 και τελείωσε 12:15  , ακούστηκαν πολύ σημαντικά πράγματα για την έννοια πρωταθλητής και πρωταθλητισμός ,έγιναν ερωτήσεις για την σπουδαία καριέρα του , για τον άθλο του EURO 2004 για την παρουσία του στην Αγγλία και την Μπόλτον και βέβαια για τα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό

Μιλήσαμε για τον Όττο Ρεχάγκελ για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς τον Τάκη Λεμονή αλλά και τον ΣαμΑλαρνταίς, ενώ η συζήτηση δεν μπορούσε να μην περιέχει τους κορυφαίους Μέσι , Ρονάλντο , Ροναλντίνιο. 

Οι παίκτες μας αποκόμισαν πολλά εφόδια από έναν τόσο πετυχημένο παίκτη και αντάλλαξαν απόψεις σε πάρα πολύ όμορφο κλίμα.

Απάντησε για τον πιο δύσκολο αντίπαλο που αντιμετώπισε για τον καλύτερο συμπαίχτη που είχε αλλά και για το φαινόμενο Ζιοβάνι και Τζέι Τζέι Οκότσα.

Ρώτησε και έμαθε για τον Ποσειδώνα μας το γήπεδο που έρχεται στο χωριό μας και ευχήθηκε νίκες και αποκάλυψε ότι όταν έρθει Χανιά θα επισκεφθεί την ομάδα μας με την πρώτη ευκαιρία , ενώ το επόμενο διάστημα και μετά από αυτό που περνάμε θα μας έρθει το αναμνηστικό δώρο από τον stelios 7  να κοσμεί το γήπεδο ..Κοντά μας ήταν για ακόμα μια φορά ο Αστέριος Θέμελης ,που δείχνει την στήριξη του στην ομάδα μας και στον πρώην συνεργάτη του και νυν προπονητή μας Ζερβουδάκη Γιώργο. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το κ. Στέλιο Γιαννακόπουλο για την μεγάλη τιμή που μας έκανε να είναι κοντά μας. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ζωή του και την νέα του καριέρα σαν προπονητής και τον περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά σε κάποιο από τα παιχνίδια μας να δει από κοντά την ομάδα μας όπως και είπαμε. Το επόμενο μας ραντεβού είναι στης 4 Ιανουαρίου με έναν άλλο πρωταθλητή Ευρώπης τον Κώστα Κατσουράνη.