Κατηγορίες
Τοπικό

Ποσειδών Τσικαλαριών: Φινάλε καριέρας για τη “σημαία” της ομάδας

Το ανακοίνωσε ο Ποσειδών Τσικαλαριών.

Η ανακοίνωση:

Υποστολή σημαίας για τον Ποσειδώνα μας, καθώς ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας μας  Μαρινάκης Γιάννης  ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του μετά από 25 χρόνια και σε ηλικία 34 ετών. 

Τα λόγια είναι δύσκολα και η σύνταξη του κειμένου αυτού βαριά. 

Ο αρχηγός της ομάδας μας έφτασε η ώρα να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από πολυετή προσφορά στην ομάδα μας αλλά και στο χάνιωτικο ποδόσφαιρο.

 Ένα παιδί που ξεκίνησε να αγωνίζεται με την φανέλα του γειτονικού Άρη ,πέρασε το κατώφλι της Εθνικής σε μικρή ηλικία και όλα έδειχναν ότι με σωστό χειρισμό και λίγη τύχη ο Γιάννης θα έκανε μια λαμπρή καριέρα πανελλήνια , δυστυχώς για διάφορους λόγους αυτό δεν έγινε και έφτασε μέχρι το Περιφερειακό πρωτάθλημα με την ομάδα του Άρη Σούδας σε πολύ μικρή ηλικία. 
Η ομάδα μας είχε την ευλογία να τον αποκτήσει και να την υπηρετήσει με σεβασμό και μεγάλη αγάπη για επτά χρόνια  !!
Ενδιάμεσα αγωνίστηκε επιτυχημένα στην ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη κατακτώντας τον τίτλο Β’ κατηγορίας.

 Μια πολύ δυνατή σχέση δεν μπορούσε να τελειώσει έτσι .
Ένας κύκλος έκλεισε ένας άλλος ανοίγει και έτσι ο Γιάννης αναλαμβάνει το πόστο του γενικού αρχηγού μαζί με τον Βλαχάκη Νίκο και θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Το Δ.Σ του Ποσειδώνα Τσικαλαριών οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο ευχαριστούμε θερμά τον ποδοσφαιριστή Μαρινάκη Γιάννη για την προσφορά του στο σύλλογο σαν ποδοσφαιριστής όλα αυτά τα χρόνια και τον καλωσορίζουμε στα νέα του καθήκοντα στην ομάδα μας”