Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT Τοπικό

Πόσοι ανεβαίνουν από τα τοπικά στη Γ’ Εθνική και ποια η κατάσταση στην Κρήτη

Υπενθύμιση και επανάληψη “μήτηρ” μαθήσεως.

Επειδή στην ροή του χρόνου οι προκηρύξεις είναι λογικό να ξεχνιούχνται και επειδή μας το ζήτησαν αναγνώστες, το mirrorsports.gr σας υπενθυμίζει πόσοι θα ανέβουν από τα τοπικά στη Γ’ Εθνική που θα έχει λιγότερες ομάδες τη νέα χρονιά (χωρισμένη πλέον σε 4 ομίλους).

Όταν λοιπόν τελειώσουν τα τοπικά πρωταθλήματα και βγουν οι πρωταθλήτριες ομάδες από κάθε νομό, θα συγκροτηθούν οκτώ όμιλοι των επτά ομάδων έκαστος. Οι Ενώσεις της Κρήτης θα είναι στον 7ο όμιλο.

Και την άνοδο θα παίρνουν τρεις ομάδες από τις επτά. Δηλαδή μια πρωταθλήτρια ομάδα θα έχει κάτω από 50% πιθανότητες να ανέβει στη Γ’ Εθνική!

Δείτε ποιες πρωταθλήτριες ομάδες θα συμμετάσχουν στον 7ο όμιλο, όπου θα συμμετάσχουν και οι 4 πρωταθλητές Κρήτης!

7ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ Β, ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Α΄, ΕΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων των Ενώσεων θα διεξαχθεί αυτό το “μίνι” πρωτάθλημα (ενός γύρου), όπου κάθε ομάδα θα παίξει 3 ματς εντός και 3 ματς εκτός. Οι τρεις πρώτοι της ειδικής βαθμολογίας (επαναλαμβάνουμε) θα πάρουν την άνοδο. Το πού θα παίξει η κάθε ομάδα θα προκύψει βάσει κλήρωσης.

Τι γίνεται στην Κρήτη

Σε ό,τι αφορά την Κρήτη, η κατάσταση είναι “τελειωμένη” στον Νομό Χανίων, με τον Απόλλωνα να έχει καθαρίσει τον τίτλο.

Στον Νομό Ρεθύμνου γίνεται “χαμός” στην κορυφή με Αστέρα Ρεθύμνου, Άρη Ρεθύμνου, Πέραμα και Ζωνιανά να διεκδικούν την 1η θέση.

Στον Νομό Ηρακλείου προηγείται με βραχεία κεφαλή το Τυμπάκι, ενώ στο Λασίθι η Νίκη Σητείας καθαρίζει τον τίτλο, εκεί που αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του Άρη Σούδας, Δρικάκης.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.