Κατηγορίες
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ IN THE SPOTLIGHT

Πρόεδρος ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: “Αν κρατήσει πολύ η διακοπή θα έχουν πρόβλημα πολλές ομάδες”

Στη διακοπή της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου αναφέρθηκε ο πρόεδρος της πρωτοπόρου του 10ου ομίλου ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Γιάννης Μυλωνάκης.

Ο Γιάννης Μυλωνάκης μιλώντας στο mirrorsports.gr, επεσήμανε ότι η διακοπή θα προκαλέσει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα σε πολλές ομάδες, ειδικά αν αυτή διακοπή “τραβήξει” πολύ.

“Αυτή τη διακοπή του πρωταθλήματος τη χωρίζω σε δύο σκέλη. Υγειονομικά είναι μια πολύ σωστή απόφαση. Ποδοσφαιρικά δεν τη θέλαμε. Μας προβληματίζει ότι δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας και σχέδιο, οπότε δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει και πώς θα βρει όλες τις ομάδες όταν τελειώσει αυτή η ιστορία. Αν αυτό κρατήσει πάνω από έναν μήνα, δεν νομίζω ότι όλες οι ομάδες θα ανταπεξέλθουν οικονομικά. Θα δούμε πράγματα που δεν είναι ωραία. Πάλι βέβαια αυτά είναι ημίμετρα. Νομίζω ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι στις μετακινήσεις και στις αστικές συγκοινωνίες. Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα λύνεται μόνο σταματώντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.”

Ο πρόεδρος της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ πάντως δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η διακοπή επηρεάζει αρνητικά την ομάδα του, σε αγωνιστικό επίπεδο.

“Εννοείται ότι αγωνιστικά εμάς δεν μας βολεύει γιατί είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και ψυχολογία. Από κει και πέρα όμως υγειονομικά έπρεπε να γίνει. Όλες οι ομάδες πάντως θα έχουν θέματα με την επανέναρξη. Ακόμα και οι υγιείς όπως εμείς. Ειδικά αν η έναρξη πάει Φεβρουάριο, Μάρτιο το πρόβλημα θα μεγιστοποιηθεί. Για να φτάσουμε όμως στο σημείο να φτιάξει η κατάσταση πρέπει να ληφθούν και άλλα μέτρα και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις συγκοινωνίες”.

mirrorsports.gr