Κατηγορίες
Άρης Σούδας IN THE SPOTLIGHT

Πρόεδρος Άρη Σούδας: “Η διακοπή μας επηρεάζει σε όλα τα επίπεδα!”

Τοποθέτηση για τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έκανε στο mirrorsports.gr, ο πρόεδρος του Άρη Σούδας Νίκος Κλωθάκης.

Καταρχάς αναφέρθηκε στη διακοπή που επηρεάζει πολύ και την ομάδα του:

“Μας επηρεάζει πάρα πολύ η διακοπή της Γ’ Εθνικής. Τα παιδιά, οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν σε απραξία για πολύ καιρό. Οι ποδοσφαιριστές οι δικοί μας, όπως και όλοι γενικά, οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Επίσης, η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας επηρεάσει πάρα πολύ σε επίπεδο χορηγιών, που σίγουρα είναι σημαντικές για εμάς”.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Άρη Σούδας θεωρεί ότι θα μπορούσαν να τηρηθούν τα “πρωτόκολλα” που απαιτούνται: “Εννοείται. Θα μπορούσαν στο γήπεδο να έρχονται μόνο 50 άτομα, των αποστολών δηλαδή των ομάδων, χωρίς φιλάθλους. Θα μπορούσαμε να παίξουμε έτσι, χωρίς παρουσία κόσμου. Από τη στιγμή που μας επιτρέπουν τις προπονήσεις θα μπορούσαν να μας επιτρέψουν και αυτό. Επίσης, από τη στιγμή που ξεκινήσαμε αργότερα, ίσως να μπορούσαμε να παίξουμε 1-2 αγωνιστικές ακόμα για να διαπιστωθεί πώς θα κυλούσε το πρωτάθλημα”.

Όπως τονίζει ο Νίκος Κλωθάκης, η διακοπή έρχεται σε ένα σημείο που η ομάδα του έβρισκε ρυθμό: “Εμείς σαν Άρης Σούδας, παρόλο ότι έχουμε τραυματισμούς, θέλαμε να παίξουμε. Η ομάδα είχε βρει ρυθμό, οι μικροί μας ξεθάρρευαν και πηγαίναμε πολύ καλά… Μας επηρεάζει πλέον αυτή η διακοπή. Πόσος θα είναι ο καιρός της διακοπής; Θα είναι ένας μήνας, θα είναι παραπάνω;”.

Τόνισε δε ότι επηρεάζει τις ερασιτεχνικές ομάδες: “Εμάς τις ερασιτεχνικές ομάδες μας επηρεάζει πάρα πολύ αυτή η κατάσταση. Δεν υπάρχουν τηλεοπτικά δικαιώματα φυσικά και οι “αιμοδότες” μας είναι οι συνδρομές, οι χορηγίες κτλ. Θέλω να πω ότι αν γίνονταν έστω και χωρίς φιλάθλους, οι αγώνες για εμάς θα ήταν σημαντικό”.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Άρη Σούδας αναφέρθηκε και για τα επόμενα ματς: “Είχαμε μια τετράδα αγώνων με ΠΟΑ, Αναγέννηση Ιερ., Πλατανιά και Παλαιόχωρα” όπου ελπίζαμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς που θα μας ήταν χρήσιμοι για τη συνέχεια”…

(φωτο: flashnews.gr)

mirrorsports.gr