
Με τα καλύτερα λόγια μιλούν παίκτες που συνεργάστηκαν και έμαθαν πράγματα από τον Νίκο Τούλη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών.
Ένας από αυτούς, ο πρώην καλαθοσφαιριστής από τα Χανιά, με καριέρα σε Εθνικές κατηγορίες, Γιάννης Φαρμάκης που συνεργάστηκε με τον Νίκο Τούλη στα κλιμάκια της ΕΚΑΣΚ
μαθαίνοντας πολλά πράγματα για το μπάσκετ.
Όπως αναφέρει στο mirrorsports.gr: “Διαμάντι ήταν .. Από τους γνήσιους καλούς και καθαρούς μπασκετικούς!! Αυτός.. Ο Μιχάλης Δασκαλάκης .. Ο Μιχάλης Κανάκης.. Όλη η σειρά αυτή ήταν το κάτι άλλο”
Και τονίζει: “Οι γνώσεις του στο μπάσκετ ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του και σε συνδυασμό με το ήθος του σαν άνθρωπος ήταν το καλύτερο παράδειγμα για εμάς, τοτε, όλους τους μικρούς. Οι αξίες του “ευ αγωνιζεσθαι”, το fair play.. Έννοιες που σήμερα δεν υπάρχουν καν, ήταν αυτά που μάθαινε πρώτα.. Μεγάλος δάσκαλος”.
mirrorsports.gr



