Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Προπόνηση θέσης: Μια δωρεάν παροχή της ακαδημίας Ακρωτηρίου

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα εξειδικευμένων προπονήσεων με βάση τη θέση του ποδοσφαιριστή, το οποίο εφαρμόζεται για 2η χρονιά στις ακαδημίες Ακρωτηρίου.

Οι προπονητές μας Γιαννόπουλος Μάκης (UEFA C) και Βουρβαχάκης Χρήστος (Coerver Coaching Diploma), υπό την καθοδήγηση του Τεχνικού  Διευθυντή και εμπνευστή του προγράμματος Βασίλη Παπαδάκη, θα εφαρμόζουν ένα ειδικό ασκησιολόγιο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας 15-19 ετών (ηλικίες από 2008 έως και 2003), που αγωνίζονται στο Κ16 και τις 2 αντρικές ομάδες μας. 

Μάλιστα τη φετινή χρονιά το πρόγραμμα προπονήσεων θέσης, που ξεκίνησε πέρσι πιλοτικά με 1 μέρα εφαρμογής αναβαθμίζεται και πλέον θα πραγματοποιείται σε 3 ημέρες (Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη), ενώ υπάρχει και η σκέψη να προστεθούν οι ηλικίες Κ14 (2009-10)! Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, σαν μια έξτρα παροχή βελτίωσης των νεαρών αθλητών μας! 

Το πρόγραμμα εστιάζει στη διαφορετικότητα των θέσεων, τις απαιτήσεις και τα χαρακτηριστικά  που  πρέπει να βελτιωθούν μέσα από την προπόνηση. Αυτό περιλαμβάνει την ατομική προπόνηση και ασκήσεις υποομαδικής συνεργασίας και τακτικής. 

Η προσέγγιση της προπόνησης με βάση τη θέση του ποδοσφαιριστή είναι απαραίτητη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, καθώς ένα ασκησιολόγιο με τεχνικοτακτικές ασκήσεις που βασίζεται στα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις των θέσεων, μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους τομείς της προπόνησης και να βελτιώσει ιδανικά ένα ποδοσφαιριστή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.