Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προπονητές ποδοσφαίρου ΑΕΙ: “Άλλα έλεγε και άλλα έκανε ο κ. Αυγενάκης! Θα πάμε μέχρι τέλους”

Στην κυριολεξία “έξω από τα δόντια τα είπε ο ΓΓ της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Βαγγέλης Κουτσογιάννης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο ΓΓ της ΠΕΠΠΠΕ και γυμναστής στο προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ, Βαγγέλης Κουτσογιάννης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του χανιώτικου ραδιοφώνου ΣΚΑΪ Γαύδος FM 88,8 και στην εκπομπή “Καθρέφτης των Σπορ” με τον δημοσιογράφο Βασίλη Φουντουλάκη, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή, ελέω και του Υφυπουργείου Αθλητισμού, λαμβάνει χώρα μια τεράστια αδικία εις βάρος των Πανεπιστημιακών προπονητών ποδοσφαίρου οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα στην αγορά εργασίας, σε αυτό που σπούδασαν.

Εν περιλήψει ο κ. Κουτσογιάννης ανέφερε:

“To θέμα απασχολεί από το 2006. Ο κ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε να λύσει το πρόβλημα. Μας είπε ότι δεν γίνεται οι απόφοιτοι προπονητές ποδοσφαίρου ΑΕΙ να μην μπορούν να δουλέψουν πάνω σε αυτό που σπούδασαν. Ήμασταν αισιόδοξοι. Είδαμε θετική προσέγγιση. Ξαφνικά διαπιστώσαμε με λύπη ότι θα μας έδινε ισοτιμία με προπονητές UEFA B’, που μπορούν να δουλέψουν στο τοπικό και δεν μπορούν επίσης να δουλέψουν σε ακαδημίες ΠΑΕ. Προσπαθεί να εξισώσει 4 χρόνια σπουδών, με 15ήμερα σεμινάρια της ΕΠΟ. Εμείς ζητάμε όλους να μας κρίνει η αγορά. Μας έχουν αποκλείσει από την εργασία. Θέλουμε δικαίωση! Κανείς δεν είναι πιο πάνω από τους νόμους του κράτους και το Ελληνικό Σύνταγμα. Ο κ. Αυγενάκης μας κάνει ερασιτέχνες και “χομπίστες”. Θα φτάσουμε μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να δικαιωθούμε. Θα μας βρει ο κ. Αυγενάκης απέναντι του! Οι καθηγητές Πανεπιστήμιου επίσης έχουν ανήθικη στάση. Διδάσκουν στο πανεπιστήμιο και την ίδια ώρα πηγαίνουν και διδάσκουν στις σχολές της ΕΠΟ! Το κάστρο πέφτει από μέσα. Κρατικοί λειτουργοί βγάζουν από το Πανεπιστήμιο επαγγελματίες προπονητές ποδοσφαίρου και φυσικής κατάστασης και οι ίδιοι διδάσκουν σε σχολές (επί πληρωμή) της ΕΠΟ. Είμαστε όμηροι μιας εταιρείας εδώ και 15 μέρες!”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Βαγγέλη Κουτσογιάννη που τα λέει, στην κυριολεξία, “έξω από τα δόντια”!

mirrorsports.gr